推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

有感。。

與其有感,何不感恩?

年輕時去NC,都把自己裝扮 ,曾幾何時,NC 變成燒烤場式馬檻,甚至就地正法

我們享受了多年的價亷物美,是該感恩

NC 不是普通人消費的地方未嘗不是好事,我認為

少了在門口趕入場、花街的擁擠

我看過清明上河圖的逍遙

也看過破地獄一班搶食的餓鬼

有道 CP 的囡囡被寵壞,客人又何嘗不是?

睇魔稿一叉野就想要相頭、身裁、服務,吹乃車輪 .... 重話要 feel.

而家揸住這點錢 可以做D乜?

不如年前的8舊

相關搜索目錄: 燒烤場
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-25 15:33 發表

大海哥...雖然我地唔係強國人..但一啲都唔失禮...

上星期係日日豪我都幫個扑街媽咪坐兩个囡...你就三个添啦..

有我个酒鬼係度..點會係低消...上星期我仲比多八舊水佢買枝黑牌.. ...
上個禮拜有個弟兄要我介紹個律師俾佢告個囡唔還錢 ...唔講誠信 真搞笑

而家做大官既都唔講,期望呢班風月場所既人講誠信,柴爺你開乜玩笑?

常平既NC有個四眼經理我夠膽擔保佢唔會訂房放飛機、落格、偷酒 ...

但係個場D囡會 ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-25 16:19 發表

真搞笑!!!但我地訂咗房No Show 佢咪話公司要罰錢,喊苦喊忽..

D雞虫個心口咪梗住梗住囉....

信佢地一成,雙目失明

以前肥妹果組個老母曉曉教D囡,對D客閹得就閹、騙得就騙 ...

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-27 10:26 發表

不如柴爷牺牲色相。。沟左 呢个真真。。插到拒叫苦连天。。帮我地出翻淡气啦。。。 。。

可能柴爺一個未能火力,海哥、七哥三個輪佢大米會有點效果

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-27 21:35 發表

柴爷搞拒几个钟。。搞到拒甩骹。。无得再乱up。。。

海哥雄威,搞親都幾個鐘

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-27 21:40 發表

问真真陪翻500比我地。。吾陪就真系要柴爷重出江湖。。沟拒去买。。都卖到一千几百卦。。

柴爺慢慢搾佢出油,好過地溝油,咁肥實搾幾桶,實唔止一千幾百 ...

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-27 23:40 發表

我话柴爷搞拒几个钟。。搞到拒甩牙骹。。

柴爺同我差唔多,每次大概兩個鐘

所以我地唔明蜘蛛仔點樣兩個鐘 4Q,因為兩個鐘我地都未完事

柴爺:呢個啱唔啱嘴形?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

所以乜野 3,8,10 ,12,15 .... 通通都與我和柴爺無關

個個囡囡最後都話:大佬 ... 頂唔順, 算勒,唔收錢啦 ...

如果 800/Q + 房 ...   撞到條三無就虧大了

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-2-28 14:13 發表

一反常態喎.....

星期三跑馬不?

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-28 16:21 發表

如果系就真系作孽啦。。。 。。现在就只有吴去抵制下希望拒减翻。。。

哈哈笑變左瓜瓜叫

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-28 17:42 發表

我吴去蔗。。大把人去。。

蜘蛛仔都話SN $500 有2Q

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-2-28 18:10 發表

4q都得, 你得就得

上次老孖都話, 2個鐘, 表演不軟的傳說

吳剛師傅 ?

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-2-28 20:47 發表

问题是D DJ 连歌都不会点
我呢几日在珠海玩,见D DJ 真系做到PK,
倒酒刀倒吴切

你揸住人地個波又點斟酒呢 ?

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-29 11:08 發表

吴减翻假吴去。。。我猜它是在试探。。先试3810。。客少了会改为3710.。。可能还会重设369的。。双轨并行。。

小喇叭,一於今日去拉橫額、遊行

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-29 11:17 發表

商业行为蔗。。加左价都仲大吧客就仲会加添。。。吴客就会减的。。日豪就减啦。。D模特。。。
那是因為虛榮心理吧 ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 11:46 發表

使乜佢减吖...深記大把3,6,9場..

擒晚去間水圍大場..簡單形容為..女多..高質..就手...有人話今晚又去..
果度屬水圍 ?

我覺得都幾吊腳,Guest room 多少錢 ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-29 12:46 發表

不是獨食啊!共有八仙過海!

八仙有個是女的

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 17:54 發表

方便過哈哈笑..係福田關口可以行到過去....

冇用到Guest room ..劈到差唔多二點...飄下飄下過關..真爽..

福田而家24小時過關?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 18:09 發表

最好係無哈哈笑..即係幾靓都可以扑..

唔使蛋家雞見水...比人dump波鐘
咁你又唔扑?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 20:25 發表

次次都要扑...你估我係你18歲呀??

有冇掛住清湯?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 23:42 發表

有無性趣深仔跑番轉?
有好的酒店沒問題 聽說哈哈笑麻麻哋 ...食龍肉都無味

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。