推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 自以為是疾風怒濤回憶錄 事件三 飯盒

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-5-21 00:59 發表
死啦!依家想遇到個好想佢坐我檯既都好難,你幾時可以幫我醫下!!
介紹個獸醫俾你

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-22 11:55 發表

依家D女都好自我.  心里只有自己, 都吾识为个老板(我地)想下.  以前D女好好多.
在羅湖橋又背女又抱仔揾老公的女人也不少

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-22 12:45 發表

我不只一次见过野蛮,理疗师,老师等在半岛附近徘回不去了!h:" />h:" />
得過搞 .... 蛋都無隻 ....   於是 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-22 12:41 發表

师傅好有经验甘既。。。比人搵过。。
有個 friend 就係咁乃左野

個女的一定要

個 friend 無計 cut loss

個女的真生下來

日日去個 friend 公司門口喊 ...

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-5-25 01:44 發表

甘可以剪左條輸水喉...甘咪一了百了.....點都唔洗怕...

拆埋副 Engine 重好,一拍兩散

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-23 14:07 發表

环保做, 当然要担惊受怕哈哈.  

我以前果个都不用套, 她说她对套敏感.  我都好惊.  有次她说迟左来.  不过我觉得她乘机看看我 ...

Trust me,  當你堅持堅定一定要生下來,囡囡絕對不敢再提

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-5-24 01:43 發表

你真系走不开吃井水的路。

我而家不单指不喝井水,有时候连跟女女说超过半小时都觉得烦,都系唱歌,喝酒,或行动实际点。。 ...

海哥話除了井水,還有奶水和湯水 ...

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-5-25 14:32 發表

Trust me, 冇人敢以身犯險!

Trust me, 有

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-5-31 19:54 發表

我们的宝贝出生了。。    當時七少的表情是怎麼樣的 ??
咁 ....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 17:54 發表

七公收到报喜信息时我也在场。。朱古力厂。。“我们的宝贝出生了。。叫XX。。”。。。

點解唔陪下三嫂?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。