推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

憶汶川小妞

元帥御女無數,可有所憶,肯定有一份情。

引用:
原帖由 36D 於 2012-11-25 12:31 發表
多謝各位大佬捧場。

小弟不管了,拖著小妞,去找老板娘,同老板娘傾好,速速回酒店,做應該做的事,小妞不高,1米4左右,肥肥地,皮膚稍黑,但滑不溜手。對波好有睇頭,小的,淡色,真正筍型,最好玩的就是,每次 ...

元帥,如果入到山區係桃花園,咁咪陀手能腳?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 pkhkg 於 2012-11-25 13:27 發表
ching果然識食,沿途不愁寂寞,但小妞不怕嗎?對你有這麽信心?
不怕你先姦後殺,棄屍荒野?還有包一星期要多少大洋呢?
咁開房都可以先姦後殺吧 ...

D囡唔使出台?

引用:
原帖由 36D 於 2012-11-25 18:23 發表

師傅,入到藏區,邊有運行丫,如果真係遇到有好野,双飛又何如?

類似經歷我想很多朋友試過了,有人個純真的總會令人心動

元帥 .... 快D續

引用:
原帖由 36D 於 2012-12-7 10:48 發表
唔好意思,前幾天出左去辦事,返黎拿拿聲寫埋佢,唔好爛尾。sorry!sorry!

話說一路入山區,路況開始難行,彎多路窄,又爛。每天都只可行四五個鐘車程,前輩就要休息停注。所以走得很慢。幸好司機係地ೠ ...
謝謝元帥寫實故事

是的,我們都在忙忙忙 ...

有時不知道在忙什麼 ... 為什麼忙 ...

汶川不遠

只是值不值得

引用:
原帖由 alextian 於 2012-12-7 13:15 發表
"再過了一兩天,前輩這老煙鬼,存貨開始短缺,小妞竟早就發現,自費去買了一條煙,孝敬前輩。老前輩開心得不得了,又讚小妞乖考,又懂世故,又乜又物。差D要認佢做契女咁滯。但係咁就出事了。紅顏看在眼裡,燒在心裡 ...
這小妞善解人意、大方得體,有這種女伴,真是有面子

那紅顏是 Bitch,我是元帥才不會叫小妞走呢 ...

是非黑白清楚,不明白就是糊塗蟲一條

引用:
原帖由 def_lo 於 2012-12-7 14:55 發表

十萬個同意,難怪老前輩都認為是浪費了!!

所以奇怪有人竟然說是小妞的錯

引用:
原帖由 36D 於 2012-12-7 21:06 發表

全中!
始終前輩和紅顏是主,我是客。小弟出來行走,永遠抱住宗旨,一定要分清庒閒。
有兄弟千里迢遙陪我旅程,不感恩還反檯?打狗也睇主人吧 ...

係個紅顏唔分庄閑吧

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-12-10 16:01 發表

是的呀。。这就是有缘无份吧。。好多是就是一念之差。。。当然是好是坏也不好说。。得马失马。。。。
可能她現在好幸福呢

做個幸福太太,雖然窮一點,但有自已既家庭

引用:
原帖由 36D 於 2012-12-10 19:43 發表

希望如此!

或希望他回到你的身邊?

引用:
原帖由 36D 於 2012-12-11 10:38 發表

師傅,而家好少有呢D想法,總之好來好去,一切隨緣!

我相信:愛情永遠是自私的

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-12-11 22:52 發表

咪係... 比著我, 我一定和呢個女女番汶川等個朋友回程....
等佢果幾日, 日日係房到屌到落唔到床... 彩佢都有味......

趕條女走要我 ON 9 9 無得屌... 就算你閻羅皇係我面前都無面比 !!

大俠,你搞親都幾日

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-12-12 15:57 發表

師傅,你寫錯了!我的避孕套就是大合!他的是不用的!

你都不是什麼好東西啦  

引用:
原帖由 血魔 於 2012-12-13 10:44 發表
真的是浪費了,這麼好的小女女
怎才不浪費?

引用:
原帖由 獵艷王 於 2012-12-20 18:03 發表
再去四川的時候俺也試試!

叫獵艷王?咁犀利

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-12-21 10:13 發表

同意....會客氣叫紅顏收聲.....
正如有位師兄講...唔好當佢係囡...當佢係下屬...發揮團隊精神...共同進退.....

你可以搵野塞住佢 ..... 把口

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。