推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 物極必反,陽極陰生,做人不能太過份

鵝湖係豬羅紀、長形又話怪獸樂園  

半記又係人頭獸身

下次去邊度好呢?

Freakly speaking,周末度度八九點都係D咁既貨式了

前晚似大檔多過K房

有D場又話唔准錢放台面 ...

呢度冇皇管
Anyway,班客第日返黎讚不絕口,重話九月再黎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 血魔 於 2013-8-27 13:04 發表

黑店開P

星期六,趕頭趕命去參加師傅生日大會.
老實說,如果不是師傅,請我都不來,這間場,女又唔靚,態度又差,

來到,跟超哥聊天,跟冰河聊,跟著TT 看四眼芬的動物世界,心中慶幸今晚有帶自備囡囡來, ...
By the way, 唔好搞什麼X出,仔細老婆嫩,讀咁X多書連咁簡單既道理都唔識?

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-8-27 13:58 發表
我就是因為怕星期六8點才到會吃蕉。所以早一晚去坐大廳。看囡囡,訂定星期六吃。找到個四川妹,樣子ok,身材腰細,cup手波!

成晚都算ok.乖乖的玩。

上床都算有服務。做反應。只是做完就說第二朝要早走。我因為 ...

聽講老表執左劑至走

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2013-8-28 10:42 發表

有一件高妹吾错啊,好似在陪师付的客…
其他女女就吾得,我去走廊见到的吾错啊…可能我要求低…冇魔仔要求高…http://xocat2.com/f ...

講真,我都無留意血魔帶個乜囡囡黎

引用:
原帖由 markLee 於 2013-8-28 11:49 發表
血魔兄, 隨緣啦, 享受同朋友飲酒玩樂既時光.你會開心d .!!

By the way, 原來係師傅生日,

咁借少少位黎賀兩句
師傅祝生日快樂, 長做長有, 最緊要身體健康, 天天開心. !

Thank you, Mark gor

引用:
原帖由 血魔 於 2013-8-28 14:02 發表
最近發覺真的是嘴刁了,好難好一餐唔好又一餐,
要不是超靚女(個人來說),要不就熱情如火,...要不能給我綁的.......

所以才有種感覺,要不別攀高峰--------花多點找些超靚的

,要不墜落深淵----------想法找 ...
又中出,又五花大綁   ,有D野錯左唔可以翻轉頭

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 kenny01 於 2013-8-27 17:24 發表

四眼芬訂房, 又大派對, 又夜, 你叫師傅吃曬佢果組D女, 你就機會見好野, 我上K房時都見到唔錯既....
不過你唔怪得佢, 299房, 十個八個籮底都買唔到, 佢可能過唔到自己果關....

你的那晚, 究竟是那晚呢? 果晚 ...

得唔得都要講下緣分

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。