推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-9-22 21:31 發表
藍月對紅魔

高腳對戰

一球上落

買讓球和

公死婆死

都有肉食

上星期歐冠,曼聯和聖日耳門 讓球 2x3 ,足足有3倍回報

今晚再黎一次

費蘭尼後腰堵塞漏洞,呢個填補了費查,加埋華倫擅守,曼聯不失球真不難,451陣有料到

肯定 MU 平/半,主W 3.25
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

呵呵,Probation period 都有3個月卦

全晚心水:紅駿

田安有11倍

有冇去升旗?

回歸的香港 = Moyes 的曼聯

對於國慶,除了 X你老母 外,我沒有第二句賀詞

Race 1 - (10) 童夢 QT 喜運財星、添多福

呢場冇步速,對童夢有利

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-1 12:39 發表

有吖

講緊昨午

摸摩吓角色調轉咗

險峯上紅旗飄揚

慶唔慶呢?

呢牌硬係中WP 唔中QT

先執一埸 6.6 倍W啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-1 12:51 發表

認真高(鳩音)慶

高興就好

Race 2 - (12) 嫡愛 B1 連名列前茅 都讓步 122 磅 5檔 definitely 岩晒達少波路,蔡san 頭纜, 唔識拖腳 .... 有可能爆無厘頭

都有中 ....

KMY 呢種老XX 點會盡信韋達的大熱

狡兔何妨三窟 ?

呵呵 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Race 3 - 呢埸前段可能會好急,碧科有20倍好抵

連續兩場華將W,寧要羅馬神駒 不要 喜寶駒

四連環有碧科就只得三百幾,in fact, 我只揀左4隻

WPQT 係當然中  

呢埸孖T叫糊,睇跑馬

一隻好馬

一定好受鞭

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 14:12 發表
呢埸孖T叫糊,睇跑馬
呵呵 ... 就中啦

單棍 ... 呵呵

希望馬龍告贏啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-1 14:38 發表

呵 弓起

研訊都無影響

有小小影響,馬龍好分D

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-1 14:40 發表

精彩

呢個小田好得 trainer 信任

有萬零蚊孖T

Race 5 - 冇步速,(5) 喜利高要慢放,人馬開齋良機,WP 啦 ,呢隻馬出6次小湯騎6次,如果(5) 帶頭 (3) 就 box seat,呵呵 ....

拖多隻會揀初出特佳既至勝威龍

小湯令人失望 ,下次換人贏

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。