推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-16 20:22 發表

Not bad at all.   

R4 - (2)WP QT 2,7,8,10

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-16 20:25 發表

Do it the French way

And u got a Q

Got a T

R4 - 2,7,8,9,10 TT

Sigh ....  

Place dividend 2.2

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-16 21:06 發表

寧願博其他

賽績見王子無冷不歡

R5 - 1W - 5,11

R6 - (10) B1 - 2,8 seems good form Q odd 100

引用:
原帖由 taipoman 於 2013-10-16 21:20 發表

昌哥漏閘跑第5, 你好野!!   

Dust race not Moore favour

Try a bit jockey champion Lai

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-16 21:29 發表
Try a bit jockey champion Lai   
Lai champion odd 22 last race, but dropped to 18 this race.

Pay attention to Lai's horses in last 3 rides.

Lucky 3rd

R7 - (11) WP - 1,7,10

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-16 21:53 發表

1.8P
Very lucky ....

TT 1,3,7,10,11 Good luck

13 屆冠軍騎功利害嗎?不見得吧 ...

莫雷拉如何巴閉理應未到靳能、大鼻和 Priest 的級數;

邊個有心機騎邊個就係好騎師,

有時真係睇到眼冤

我喜歡他今日的 升力,相信今日都係 1 - 2W 吧

R1 - 冇步速,(12) 大少爺好著數 WP ,(1) - (4) 檔都好似冇料到,大冷拖明威,睇過一個試 HV 閘 頗有前速

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-20 13:04 發表

水瓜打狗也有6.9

下注時W19倍, P4.5

R2 - 同形勢,(9) 動力網絡 WP ,前領均速,冇W有P,呵呵,添多福、勝算高 無甚殺著,拖大冷華麗堡

無端端拉外檔衝,差D Q 都撻埋,有乜咁叻?

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-20 13:29 發表

上場快放唔斷得晒

用個5磅仔應博

嘉晉上名率極低

R3 - 升力W

莫雷拉今日最好 chance 呢隻

R4 中左信眼光 WP ,孖寶呢埸好香港,希望有步速,大鼻後上

呢隻好香港都係得咁多料咯 ...

莫生重漏閘添 ... 呵呵

呢埸莫生隻足智多謀有三甲機會 ...

但我要 (3) 你知我贏 WP ,會拖足智多謀

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-20 15:15 發表

哈 同時出post

也不要太悲觀

馬應有能力

包皮過長罷了

大鼻打左有十鞭,冇P, 呢隻嘢好打有限咯  

剛收到消息話安國倫跟著呢幾場有三甲 少試無妨

R2 - (12) WP, I am Tin supporter

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。