推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

我下注時是3.8,真抵,copy & paste 利物浦 0:3 波膽,简简单单。

可惜天鵝未能W 否则又一棍二十多倍過關

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-3-26 19:34 發表

红富仔現有 6.4

鞍上人剛勝 又係12檔

批唔死 但個人偏向不要

另三德和尚即三和福將 ?

蔡明紹難有信心
相信這就是所謂幕後既期望

投注人冇信心佢就郁手

W飛由8倍回到9.6 但P 由2.6 硬到 2.5

馬主話頭三埸練馬師都係話睇跑馬;

係呢埸通知入場

謀事在人,成事在天

前晚唯呢場快過標準時間,

遇上更強,奈何?

聽晚越洋,世界盃獎金 1,000 萬美金

好馬林立,我會投注一點 Godolphin 既馬,

特別係 世界盃隻 Bishop ,希望好分

果晚跑完第一場都收夠籌咯,珊翠絲個老公俾 1,3,5,12

果然中晒 ,老細贈他一張 6000 元既Q飛,難怪叫快活谷

聽到消息今個禮拜有隻黃色既麻鷹會搏,估計會有D分頭

忘了貼番張珊翠絲老公貼士圖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

六場海外賽事,港隊四場大熱,雷神三場

未跑過泥地既事事為王大熱門,真奇妙

難怪太平山頂叫老襯亭

Race 1 - 12匹戰馬,僅 Appleby 的 (4) 長莊是閹馬,可勝,但賠率乏味,希望一回兒後有3倍以上,單W

雷神起孖,利害

呢場騎將男冇咁易吧?   我投注司徒德爵士的雌馬明艷照人WP 拖高多芬的(8) 和 蘇銘倫

Godolphin 在S5 & S6 兩場(1)號都屬有實力既冷門,WP 2x1

條魚又打得有紋有路,Welback 醒少少就己經 1:0,拜仁有點老鼠拉龜

果邊馬會客勝有6.5,搏爆 巴塞有點疲

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-2 22:58 發表
大耳牛專家未蒲頭
昨晚破了自己的紀錄,位置Q派$1,472

但竟然孖T 1.4百萬元不中

是欠了 Purton 的跑馬仔

謀事在人 ... 誠然
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-2 23:02 發表

差d就半全膽 原來咁熱

大耳牛 -1 3.85倍兵不血刃,車仔中場太柔,Oscar, Hazard & 拉美利斯 ... 中衛前沒有屏障,抵輸

我投注大耳牛冠軍時是 20倍

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-5 11:33 發表
麚鶚琱浀茪丰甽]馬仔單W

恭喜,如果有跑馬仔我已收 140 萬

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-5 22:00 發表
@1.8 也不太差

望-1 w + 0:2

The chosen one 可能小勝,所以等走地雞,有 1.88,下了一注,如果到 75分鐘有3倍,再下注

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-5 11:33 發表
麚鶚琱浀茪丰甽]馬仔單W
聽日有隻五班馬好搞笑

係今季,不是前季 ... 同程入Q

第一既而家在3班

跑第3既而家在2班

牠在5班

冇傷冇病

呵呵 ...

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-5 22:57 發表

邊隻
安公果隻

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-5 22:54 發表

收了兩注入球@1.58 & 1.61
我嫌少, 而家喜大茶飯

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-5 23:24 發表
小豆踢爆膽
我訓覺咯,捱兩晚歐聯真不容易,今晚兩條鰻收夠籌,祝你贏多D.

今日賽事極為乏味,跑狗多過跑馬

如果馬會不廢除平磅懲罰性加分,以後難以有人參加,更不用說去搏

最怕就係人棄我取執個P,獎金十萬八萬,加幾分等於少了一場頭馬

話好多馴獸師不值潘生神舟既所為;

大倉摩、東、蔡完全冇馬俾潘生

雷公、韋達贏大賽都係和味龍,潘生果D 都係骨

今日命中實業,我上次已說包冇流灘,

簡Sir 過兩日出冊,祝佢老人家快快樂樂

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-7 22:44 發表
如何不值 ?

為正義? 還是怕俾人標?

恭喜中了實業

我對這粒酸葡萄有保留

喜蓮標緻也可輸給喜多盈呢
某些圈子里,古惑對古惑,老實對老實

不值是有兩個賊做世界講好了規矩,一個沒不仁另一個卻不義

一直喜歡潘頓騎功,有心機有天份

可惜條路佢揀錯,有些人唔犯得,把口啷過油都冇用,中環英雄都贏過馬王 ...

魔王話:我六張幾做呢行幾十年,邊個係人邊個係鬼好清楚,隻共創美好亂黎後,再無關照.  

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-7 22:54 發表

紅魔W11.50

如果紅魔再進一步不無機會,後防打好一點便行

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。