推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 9 - 雷神W

雷神咁騎使唔使問下呢?

Race 10 - WP 捧 (10) 幸運日,QT 拖安公,Purton & 韋達.

靠柏寶翻本

柏寶咁跑贏輸都冇問題,跑得真好

尾場:(13) 寶貝王WP QT 羅馬兵、芙蓉之寶

順手拖埋 Leo 隻川河,成萬蚊T

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-13 18:14 發表
我最後都拖Q加左師傅隻心水

我下注時是33倍W,開閘13倍,水瓜打狗,有人好肥

不過唔緊要,今晚買曼城,竟然受讓

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-13 18:14 發表
我最後都拖Q加左師傅隻心水
呵呵 ... 豐收節 ...

快活谷都爆得精彩

第5場:揀冷門太奇妙、綠豆爽,大冷腳歡欣滿載

WP 難以選擇,搏柏寶,有14倍W

Race 6 - (4) 百戰百勝W,Q太熱就不投注了.

柏寶三檔可以走三叠,真離譜了

Race 7 - 一堆打比沙田馬,黎細場揾食,好難計數

賠率先行,卡達聖、天合,好易揾Q

WP 揀番好易揾

佢冇跑打比,體力佔優

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-16 21:59 發表
鬗j6上網搞到一身汗
瓻l中薑餅人 W P Q

恭喜,外檔埋到欄,真係好彩

今晚我的重心投注係尾場:红駿

我覺得 John Size 這個步署好有心思

红駿跑快活谷 1650,1W2Q,但全季跑沙田

練好氣量赚夠分番黎一網打盡,又有賠率

我主力重心

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-16 22:05 發表
我追多{方仔天合. 1W3P我估有錢收

只稍嫌6倍不值搏

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-16 22:21 發表
廣州呢d濕9sauna.無lala有線冇訊號 請問師傅呢場開乜
有冇開大?

大賽仍是魔王天下

尾場决勝局

美麗之生既然唔難騎,何不吳嘉晋多減幾磅?天合如配 Purton 已可W

真做就雷神起孖

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-16 22:33 發表
尾埸冇乜心水. 高出兩隻我信達少坐騎多d,拖 2,5,11

加多隻內欄從未甩P既威駿寶,大冷Q之選

樂駝繼續無影無蹤

第一場:(12) 萬里驍 冷門WP

去左邊度逍瀟?我發覺 Easter 是最多人出外的假期. 幾乎所有朋友、同事都出外了.

在深圳灣排車龍過關兩個鐘,好似走難.

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-22 19:47 發表
意想充電以迎歐亂夜戰

無端深切體會了 .........................

無心插柳

欲拒還迎

哦,莫非陪卿衣錦還鄉啦?姑爺

今日大肆報導莫爺即將騎鶴;

那億萬大軍何嘗又不是四大皆空?何以人頭未落地呢?

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-22 23:26 發表

星期日我命中如虎添翼 x 光輝之星,700倍過關

只可惜仍是輸錢離場

有時所謂堅料至攞命,潘頓面對面親口話隻馬好fit,W得,咁買P啦,入閘前P odd 由3倍打到 2.4,班老细實牙實齒落飛,就一網打盡

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-22 23:57 發表
摩帥有巧婦之憂喧賓難為

博 1:0  -1 和

冇咁易卦?摩帥越來越慈,冇左個奸雄樣,施蒙尼就大奸狗咯,炒硬車仔,-1 W有 3.2 先下一注,我估大炒

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-22 23:22 發表
想一想也死

一個人冇左夢想同條咸魚有乜分別?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。