推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[灌水] 繼續臨場吹水

叫關領需要高雅志的 placing。

勝哥兩隻放頭馬都good chance。

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-11-6 11:13 發表
勝哥兩隻放頭馬都good chance。
金星Q

引用:
原帖由 billchan 於 2007-11-6 11:22 發表

我中少少熱門 T,而家要回家,在路上有兩場睇唔到!
乜你屋企咁遠

我今晚喜歡孖寶旅英名駒 + 哈哈霸

Anyway,都抽中 Alibaba lor ...

乜咁快又有 Million Walk ?

個女叫我行,我話齋 sponsor 得唔得?點知佢話唔得 ... 我好驚

引用:
原帖由 mark+gor 於 2007-11-7 16:10 發表

都有人叫我去跑渣打果個,我話唔好化,基本上這幾年唯一的運動都係在床上進行
Thank you 各位弟妹的關心

First of all, KMY的女兒年紀已經很大, so do KMY

KMY腳有點缺慽,扁平足,腳皮薄如紙   ... 所以行一點路腳會很痛很痛。KMY曾試穿過 Dr. Kong, 但這種鞋太肉酸

舊年百萬行西部通道行得半死,差D要坐白車 ....

KMY的exercise在游水和最近喜歡瑜珈

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-11-9 01:22 發表

Thank you 各位弟妹的關心

First of all, KMY的女兒年紀已經很大, so do KMY

KMY腳有點缺慽,扁平足,腳皮薄如紙   ... 所以行一點路腳會很痛很痛。KMY曾試穿過 Dr. Kong, 但這種鞋 ...
近年KMY穿的鞋都係做的,一次做3對,係Milan courier回來,有冇香港、大陸做鞋師傅可以推薦?

相關搜索目錄: Courier

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-9 02:45 發表

葛民輝話佢都係扁平足,所以著唔到NIKE D波鞋,佢著NEW BALANCE,你可以一試!

豆媽媽成日講,無論女兒幾大,在父母心中,孩子永遠都是小孩子
豆沙,KMY個Look 係Richard Gere 型(當然無咁靚佬),無jeans無波鞋 wor ...

KMY 鼓勵孩子獨立,女兒中學便出國,13歲便要自已上北京大學上 Summer Course

相關搜索目錄: 波鞋

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-9 03:03 發表

咁咪黎個新look囉

每對父母都有佢地自己本身的教導方式;不過我都讚同你呢個方式,但我媽咪一定唔會咁做。
好多人會唔同意

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-9 03:39 發表

咁你個女同唔同意?
他不會介意我個Look ... I guess 他只會關心佢 bf or 佢自已 個look;

我懷念他小的時候我和她去放狗 ...

引用:
原帖由 billchan 於 2007-11-14 10:27 發表

阿標又係!不過我係第 n 次找(冼文諾) 做 2x1 位置Q 膽   ,  嘻嘻,而且剛剛已經真金白銀買左,因為等陣約了朋友吃飯,不能睇現場馬,希望飯後回家開 PC 發覺我地 ...
Why Bill not choose (4) this time ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-11-14 13:35 發表

Why Bill not choose (4) this time ?
我覺得力奇是泥地expert.

引用:
原帖由 求其 於 2007-11-12 07:35 發表

「冠先鋒」呢班友“冷爆热倒”死性始终不改,昨天的5-6倍W,多数是公众马迷买的钱,你净系睇睇MOSSE昨天点骑(一路包尾,入直路前拉出最外 ...
巫生如果上次騎隻卓爾不凡好似今晚咁正經,KMY條60倍WIN孖 已經得手了。

韋達3隻揀一隻:工兵、財寶、名店 ... 三隻都係熱門、怪 ...

KMY記得今季開波前韋達天天操名店。棄騎都5倍,KMY鐘意呢隻。

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-11-14 14:06 發表
韋達3隻揀一隻:工兵、財寶、名店 ... 三隻都係熱門、怪 ...

KMY記得今季開波前韋達天天操名店。棄騎都5倍,KMY鐘意呢隻。
小喇叭,温少D書都輸死 ... 好彩好記性 ... 200M 韋達騎狼D 名店連Place都冇,呢班契弟 ...

引用:
原帖由 billchan 於 2007-11-14 14:26 發表

剛回家開機,發覺阿標今晚跟金巴一樣早前買洗仔瓜晒,還好有波 浦和紅鑽 過關叫糊!

你是否中了 R7  名店之星?
小小 la ...

引用:
原帖由 billchan 於 2007-11-14 14:29 發表

上次阿標都係斷左呢隻,今次贏得容易嗎? Sure win?
Very very easy ... but odd 3.5

Last race (2) Q

如果(2) WIN, 呢口孖有35倍, really not bad ...

Race 8 KMY投注了(1)(2)膽單T+(F),but跑第二第四,手氣很背

Bill

先排在American's got talent,個評判唱果隻係乜歌?

今日栢寶手馬惡到出汁

引用:
原帖由 billchan 於 2007-11-25 05:30 發表

衹跑出(3) $203 熱門孖孖, 加廿塊(13)安慰獎!
恭喜...

Race 3 KMY喜歡今日主角栢寶的招積仔(12倍),formline馬 紅酒(24倍) 加埋韋達俊利好。

相關搜索目錄: 紅酒

Race 4 點解唔要加加醒?Class 4 都跑近,返Class 5 ...

R1-R3 全部澳洲騎師殺哂 wor ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。