推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

可幸還有兩場就完事,半夜睇波勞累

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-30 18:47 發表
有得贏都ok㗎

我只落單 讓半/一 客勝 1.88

睇完上半場已可訓覺

第一場:水皮一族,好似冇 pacing,揀 (7) 精彩時機 WP,56倍大冷

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-30 19:00 發表

難d卦

難得過 0:4

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-30 19:37 發表
二場博吓柏寶

步速會快

留住衝有機

11個外勞,澳洲幫5件

Race 2 - 捧小田W,拖雷神、海之濤

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-30 19:53 發表

都係咁話

嚴重失衡

雷神又動輒罰停

馬會是有意還是無意

當然係有意啦,大摩話的. 紅人贏馬班袋鼠個個有貼士,所以大摩、蔡san 和告仔唔會俾馬紅人,費事搏輸俾人X

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-30 19:48 發表

WQ

雞糊開齋

Race 3 : 滴滴仔 WPQ

2,3,4 檔輸俾10檔

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-30 20:13 發表

有得分就 why not

雖然有幾多分在手練者自己都未清楚

但9檔真係要講際遇
唔俾牌佢我燒串炮仗

方潘大熱可做膽拖內檔前領 馬利多、莫已若、卡加 QT

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-30 20:33 發表
方潘大熱可做膽拖內檔前領 馬利多、莫已若、卡加 QT
唔敢買W 只怕紅人大熱瓜多過菜

計馬可贏勝算高 ...

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-30 20:56 發表
各位晚上好

有乜好野介紹?

潘頓熱門好論盡 ...

呢埸5倍又如何?

單棍海嵐

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-30 21:21 發表
果然繽紛 2672731
有6倍就精神

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-4-30 21:19 發表

唉 留就望住人屁股走

奧妙六倍

見到柏寶大熱都腳軟

Race 6 - 呢場會爆,揀韋達WP,QT 魅力、瀟灑、佳音 & 聖驛善互穿

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-30 21:32 發表
Race 6 - 呢場會爆,揀韋達WP,QT 魅力、瀟灑、佳音 & 聖驛善互穿
如果瀟灑唔係11檔,會揀佢做膽

強哥套路係通常用W過既騎師出擊

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-30 21:35 發表
我揀瀟灑哥WP
可惜11檔

Race 7 - 搏雷神W,單Q 柏寶,100 倍Q

Last race - (4) 美麗昇華 WP

引用:
原帖由 leowww 於 2014-4-30 22:42 發表
尾場似爆格, 我覺得機會馬係 3,6,8,9,10
WP 考慮9,10兩隻
1 & 2 都可以爆呢

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-30 22:36 發表
Last race - (4) 美麗昇華 WP

呵呵... 59倍W

又估下中唔中QT ?

引用:
原帖由 taipoman 於 2014-4-30 22:57 發表

比佢1檔放到

佢跑2班 1200 四次, 2W2Q 架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。