推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 7 揀兩隻好檔既爛地馬:御風、振興中華

230 倍Q

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-10 15:44 發表
殺人放火金腰帶

下句接不了

雷誠當年就係騎金腰帶W的

Race 8 - 尾三場大摩唔似贈慶,先揀 (5) 步步威W,除非唔識跑泥,否則對手好弱下

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-10 17:28 發表

連開四舖紅

夠交數有突

咁既場地,場場熱門,點敢下注?中左都抵X

尾場揀風雲WP,老板快唱友誼之光,趁早執多場,非刻意求冷而真係對熱門沒信心,拖幾隻冷腳

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-10 17:38 發表

x 2

有她就好喇

以前好多,而家就冇

風雲當年係拍賣會最高價馬,成千個,又點會唔夠班?

所謂佢長短泥草 都掂,無他,有分而己

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-10 17:56 發表
興趣跑出

無買w

齋披食尾糊
水瓜打狗

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-10 18:04 發表
再旺旺先
睇幅相又點會旺呢

賽日在大陸晚上難上Timway,睇到回唔到,分享八場心水馬:

末將竟有三塲大熱,皆排好檔,谷草餘四次,末將究竟居心如何?

Race 1 - (7) 利李之星,理由只是想睇下寶哥會唔會守前衝一段仔,而且有賠率

Race 2 - 潘頓大熱初跑快活谷,寧揀衝一段的 (2) 樂馳,有師兄開路

Race 3 - 又是潘頓、韋達大熱初跑快活谷,偏向(2) 檔可以貼欄的 (3) 點解

Race 4 - (7) 綠豆爽,上次1600,柏寶施盡混身解數才不入Place,今次配牌仔減磅正宗路程

Race 5 - 萬眾期待内檔好準,但病馬已搏多場,寧搏(6)足智多謀,合姚本輝方式

Race 6 - (9) 勝利星將試埋谷閘,沿用柏寶,潘頓大熱,小堯步速,交待了吧?

Race 7 - 控制者好檔,但呢場會快步速,偏向揀後上的(1) 香港神駒,落班配牌仔減磅 ... 谋事在人

Race 8 - 揀埋大力哥隻 (4) 你知我心

所以全晚重心係告大力,騎師王小呂,猴子封王

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-14 23:05 發表

師傅兩W兩Q兩P

都中左一些單棍Q,特別係萬眾和小呂位置Q有兩百多

如果有些幸運,小呂和柏寶孖寶有一百多倍呢

今天公司的中港司機打電話多謝我,他聽到我在電話上和朋友談心水馬,4x1 的位置,

他跑去買了幾百元,贏了幾萬,

呵呵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

昨晚樂馳完全反影吳嘉晉已無資格做騎師,

他冇膽怕死,

入彎後完全有位掙入,果個位衝冇W有Q

佢冇膽,拖入內檔闊位

早日轉行

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-16 00:29 發表
炒埋一碟有廿多倍
4 x 1 = 70 倍

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-16 00:44 發表

十過只求一功的話

吳呂實當今馬圈瑜亮

昨夜齊齊與控制者做了場近3千大元T

呂明顯未識控制座騎,騎綠豆爽又抽又推,隻馬都唔知你想點?但明顯有膽,吳就怕死  

我要 雷神WP

雞勒棄不可惜

Race 2 - 韋達果隻減分過龍,而柏寶 果隻必搏,單Q,T 可多選幾隻,WP 選(10) 環保之星

7 + 10 Q/PQ 都有不俗的分頭 26倍 Q, 9倍 PQ

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-17 13:16 發表
Race 2 - 韋達果隻減分過龍,而柏寶 果隻必搏,單Q,T 可多選幾隻,WP 選(10) 環保之星
真係嗌救命,柏寶呢場走岩位,際遇卻太壞

Race 3 - 霸氣WP

點解?無解,馬主係我 partner,今朝叫我入場拉頭馬

引用:
原帖由 onno1 於 2014-5-17 13:37 發表
好彩買番幾草8號披,執番身彩
小注怡情就好

引用:
原帖由 onno1 於 2014-5-17 13:42 發表
睇泥我今日要贏錢,都要將我D泠門拖埋KMY D馬先得!

我好少揀熱門

唉,輸左個檔

以後實熱過火炭咯

引用:
原帖由 taipoman 於 2014-5-17 14:04 發表

差少少放到
幾十年老友,唔會俾山埃

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。