推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 2 - 潘頓WP 拖 雷神、阿文 & 力哥

Race 3 - 赤壁W,1,2,8QT

熱門不是什麼好馬,不妨減多兩分下季在四班也文也武

呢場會爆大冷? 海嵐、通勝、潘頓、小呂互穿

Race 5 -  單棍:貝湯美 搭 潘頓

潘頓騎師王賠率 4.8倍了

雷神今日好靜

Race 6 - 狄奧圖 WP

唉,柏寶搞了我的 100 倍Q,只收得30倍位置Q

引用:
原帖由 lamkelvin 於 2014-5-25 14:49 發表

兩句都同意

剛好外出,避開凍死人埸次
我是專吃冷品,乾女兒叫 Ice cream
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 15:17 發表

件西餅您品題多次了

但爛船算係咁啦

如果唔係柏寶有乜所謂

你覺得呢條飛大唔大機會?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 15:25 發表
七場正頭正路4-5-6-7-8

先飛5

搏7
我要揚威香江

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 15:37 發表

大細熱狗係齊到

當然大啦

承你貴言,少少地都有幾十倍

如果柏寶爆,咁就幾百倍咯

我要信利多,今季最後一場G1

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-24 02:09 發表

澳洲佬 set 好個新例俾摩頭 extension,條件係年年要五名內,三年後由小摩登基,摩女做 No.2,

今季風光之極,季末要減下分,儲子彈下季,除明星馬外,其餘唔好咁熱情住,留番下季   
摩頭果真心狠手辣

柏寶得番6倍,WTF ...

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 16:17 發表
潘頓帶離16分

@1.18

勝利在望啦

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-24 02:02 發表
今日在沙田茶聚時,聞得一眾圈中人極力推許潘頓禮拜重兵在握,如果騎師王有分頭不妨下一注

馬房有幾隻下風馬話馬房早有部署禮拜出擊,如天從人願,捉正果幾隻W,中條 4,5穿,買波子都夠

呢場中埋就可以去揀車啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-24 12:38 發表

Jocky Champ odd 8.5
Bingo

可以打打氣嗎?

馬房朋友話潘頓服去水丸才做到磅,我估有誠意啦

係驚 馬克思 個老友

希望師弟俾面 唔好 objection

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 17:24 發表

龜波氣功 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

恭喜
謝謝喔

所知分享,也投訴一點點,雞仔注

引用:
原帖由 lamkelvin 於 2014-5-25 17:29 發表
再追偉哥11> 5 + 7 + 8 + 12

我會要 (5) 慣勝福星,冷門 (14) 總統之星

呵呵,感謝主

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 17:47 發表

主說 : 理當如此

主係澳洲幫:What ? 你條牌仔告乜X ?

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 17:24 發表

龜波氣功 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

恭喜
唔該龜波功 one more

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。