推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 18:05 發表

得番4.9
恭喜

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 18:08 發表

得定忽得
誤中副車

去香港仔吃晚飯

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-5-25 18:13 發表

派萬九

一草一木皆有天命

快活谷倒數第三戰啦

Race 1 - 有步速,財神未必放到,這種熱門最不稳,(12) 寶樹,值搏,反正都係缩埋衝一段,外檔無碍

Race 2 - (12) 普道旭 ,救人救馬

Race 3 - 飛龍跌磅,大哥外檔,(9) 但求勝, 沙田熱身不太差

Race 4 - (3) 準備就緒,休14日後做閘

Race 5 - (1) 智高星,终於換人啦

Race 6 - (3) 百戰百勝,輸怕人就都手

Race 7 - (5) 巨龍,肯搏就贏

Race 8 - (4) 威威,上場唔塞已爆

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-28 13:01 發表
快活谷倒數第三戰啦

Race 1 - 有步速,財神未必放到,這種熱門最不稳,(12) 寶樹,值搏,反正都係缩埋衝一段,外檔無碍

Race 2 - (12) 普道旭 ,救人救馬

Race 3 - 飛龍跌磅,大哥外檔 ...

探子回報:王生今晚大宴親朋,成隊入場捧隻大將,馬房消息話三甲,臨場唔會十幾倍咁好分啦

尋日棄將何麟贏打比

Race 1 - (10) 明民天下 WP ,27倍

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 12:51 發表
看來...............

腐木真不可彫

爛泥扶不上柄
有27倍就老虎都敲敲

似乎地快利前領乎?

Race 2 - 馬來 WP,QT 百年歡,龍之欣

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 12:56 發表
頭場 雷-潘-布

有人又進一步達標
乜標呢?

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 12:58 發表

當然

又唔係要等開飯

53倍就更老虎都敲敲

過百倍至精神

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 13:14 發表

豬標

尋日潘頓飾演孔融讓梨,雷神捧杯

Race 3 - (6) 觀自在 W

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 13:19 發表

二場 潘-貝-薛

呂卓賢完全發揮唔到,馬主九十幾歲今日入埸,告大力話有得拉頭馬,潮州佬個個落晒注,臨尾W 2.9,結果佢細佬果隻W,有時做馬主真係要有修養

Race 4 - (8) 萬里驍 WP ,30倍

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 14:07 發表
50倍或會睇吓

得掂出奇的熱

搏黑色大地神光照
得掂熱乃高人吹風

Race 5 - (9) 多彩 WP

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 15:08 發表

P8.4

有無食餐

唔使食餐,拖三隻就中

Race 6 - 馬主話 (1) 吉羊今日贏得,3倍,真係贏得都唔係好敢買W,串Q 搏武士、金槍俠

引用:
原帖由 leowww 於 2014-6-1 15:27 發表
吉羊呢個馬房季尾大熱信唔過 我呢場心水係金鎗俠

大熱就邊個都信唔過 ,但馬主話孖寶下場信是有緣和贏到爆又好似有D肉

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 15:27 發表

隻9係bionic馬
蘇哥初出

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 15:32 發表
柏寶輪籌差不多是時候了

就給入了世的他一個超凡夢想
輪流中 ,恭喜

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 15:37 發表
就是 5-9 單Q
單棍

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-1 15:32 發表
柏寶輪籌差不多是時候了

就給入了世的他一個超凡夢想
美女到賀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。