推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

跟前太有利,但4場太多前領馬

要(7) 環保之星 WP

不是全部騎練都有牌啦 ?

Race 5 - 雷神WP

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 14:28 發表
會不會太樂觀呢
22-06-2014 12:05
沙田
星期日
三T
4 場    2 卡加大師 + 3 領航精神 +
           7 環保之星 + 10 天弓
5 場    5 陽明揚揚 + 6 心中有程 +
           7 感恩 + 10 新寵
6 場    4 狄奧圖 + 7 富貴榮華 +
           8 超群名駒 + 11 新標誌 $

中兩隻,志在參與

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 14:53 發表
我投白票

唔嫖唔知身體好,唔賭唔知時運高.

狄奧圖W 有點悶,冷敲(7)富貴榮華

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 15:01 發表
我不嫖不賭
搞完唔俾錢就唔算嫖

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 15:38 發表

7-10Q

咪係,執佢一劑杰

韋達今日埸場慢閘

一堆快活谷馬黎沙田,(1) 7W 1000,但場場在後,只有10倍不值搏

Q/PQ 膽我寧取 (9) 飲食世界,搏快步速衝一段

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 16:14 發表

濃想  

係唔係上海婆夜半私語

上隻馬既馬名叫濃情,呢隻叫濃想

馬主正宗原居民,是謂土豪

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 16:10 發表
67 69 不是一樣的嗎?

69就無錢收
67 係大熱,69 係暇想

Race 8 - 決定飛左雷神、韋達,

布文,郭能,潘頓,梁家俊 互穿

WP 在 布文 和 新力飛之間 揀,新活力不簡單,可惜未用B

最後決定是 新力飛,覺得位置新力飛比你知我心 更穩陣,而且有5倍位置,值搏

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 16:26 發表

馬名是老婆起的罷

下一隻會濃乜呢
佢老婆好似唔識字

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-22 16:23 發表

67 係大熱,69 係暇想

Race 8 - 決定飛左雷神、韋達,

布文,郭能,潘頓,梁家俊 互穿

WP 在 布文 和 新力飛之間 揀,新活力不簡單,可惜未用B

執條百幾倍Q

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 16:41 發表

呢隻新活力用B 更利害

Race 9 - 呢場冇步速,寶貝王 實在有利,可惜是熱門,美麗里程馬好人弱,軍功人好馬弱

局揀 (7) 行政指令 WP 拖 田泰安、潘頓、郭能和 美麗

引用:
原帖由 leowww 於 2014-6-22 17:05 發表
R9 告仔今日成手馬搏 , 如果用隻美麗燒隻寶貝 . 超綵有機入3甲 . 腳拖捲土重來, 行政指令 , 軍功
溫馨提示:告東尼在澳港盃馬交時接受訪問時說,續領風騷腳有過事,快地冇機會,要跑淋地才掂

今日是好機會,起碼一定有誠意,而且22倍

魔法豪情輸得俾隻廢馬以後都唔使買

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 17:17 發表
揾1 two 食6

火紅潘多到食唔晒

澳洲幫睇住黎食

郭能使唔使放得咁快?

誠意買 告東尼 (1) 續領風騷 WP,QT 要 Tommy,韋達 和 雷神,搏爆可加隻喜蓮

22-06-2014 17:31
沙田
星期日
連贏位置Q
10 場  1 續領風騷 + 5 旅遊大哥 +
           9 喜蓮巨星 + 14 喜勝多

$

沙田
星期日
單T
           9 喜蓮巨星 + 14 喜勝多 $

$

沙田
星期日
四連環
           9 喜蓮巨星 + 14 喜勝多 $

$

沙田
星期日
獨贏
10 場  9 喜蓮巨星 $

$

相關搜索目錄: 旅遊

喜蓮曾爆99倍W

引用:
原帖由 leowww 於 2014-6-22 17:56 發表
唔係馬後炮

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-22 18:00 發表

無買T

T 常蝕水,單T x 6 派彩比T 高的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。