推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-7 22:22 發表
催了淚

起了煙

仍是亞洲最佳
仍是亞洲電視最佳

我懷念王征先生的舞

引用:
原帖由 taipoman 於 2014-10-8 17:02 發表
今晚又跑夜泥, 今季兩夜戰,
共跑過5場1200米, 未有一匹1或2檔馬入三甲, 只有一匹3檔跑過位置,
共跑過4場1650米, 每場都有一匹1或2檔馬入三甲, 分別係2檔一冠, 1檔兩亞一季,
兩個路程既1,2檔各走極端?
大埔心水清

我也補充:今季沈廐五班皇牌全入三甲,今晚第一場彩球

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-8 18:22 發表
舞到無

缺水無糧
有曰:一朝天子一朝臣

引用:
原帖由 taipoman 於 2014-10-8 18:51 發表

彩球上場車前倒後都追返第3, 呢隻馬跑泥地五班真係好強, 但三甲又好似金銀花可靠d.

7W 算了

08-10-2014 18:51
沙田
星期三
三重彩
單式馬膽
1 場    7 彩球 拖 5 金銀花 +
           9 永得米 $

沙田
星期三
單T
1 場    5 金銀花 + 7 彩球 +
           9 永得米 $

沙田
星期三
連贏
1 場    5 金銀花 + 7 彩球 +
           9 永得米 $

小鳳姐名曲:無奈

Race 2 - 文家良大熱贏馬係多少年前?飛得

論馬 (3) 好超,可惜配韋達

呢場冇步速,(6) 明目張膽 好著數,又可惜得4倍

搏大冷WP (11) 仁愛之友,脚拖 (3) & (6)

引用:
原帖由 leowww 於 2014-10-8 19:31 發表
師傅中曬 , 何故無奈

W & T 唔中,我重W (7) 輸嘴

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-8 19:50 發表
閘前幫主當頭棒喝

明目張膽追唔到
08-10-2014 19:28
沙田
星期三
連贏
2 場    3 精算率然 + 6 明目張膽 +
           11 仁愛之友 $

如果柏寶騎,我就瞓身賭(3),韋達有種說不出來的論盡感

引用:
原帖由 leowww 於 2014-10-8 19:53 發表
安搭節哀 ! 明天太陽還是出來

係呢兩三隻啦,中左咪水瓜打狗

Race 3 - 好主意 133 磅,論馬是位置

(3) 至勝威龍 實力最高,但不認為韋達會比鄭雨填好,4倍棄不足惜

搏冷門 (9) 安利多 WP,QT 都係冷門 同友運、行政指令  加埋至勝威龍 互穿

好彩中番條PQ有 $389

韋達,真係眼冤吧 ?

08-10-2014 20:02
沙田
星期三
連贏位置Q
3 場    2 同友運 + 3 至勝威龍 +
           5 行政指令 + 9 安利多 $

可惜沒有鄭雨滇

Race 4 - 論馬 (1) 鼓浪春風 路程首本,三甲一席應有,15倍W 4倍P 甚值搏

呢場五班甚有可能開超慢步速

(6) 鑽飾 (10) 金瀛 和 (11) 大威風 三華將可在前面話晒事

1, 6,10,11 QT 互穿

08-10-2014 20:28
沙田
星期三
獨贏
4 場    1 鼓浪春風 $

08-10-2014 20:28
沙田
星期三
位置
4 場    1 鼓浪春風 $

都話有三甲啦,6倍位置好分

Race 5 - 呢場我睇係單棍 (1) 奪目商人 (8) 大家贏

條Q 特別係位置Q 相當偏熱,Q dividend 只有 17倍

TQ 冷腳我揀 (9) 驪龍 和 (14) 再創新高

W 覺得非 (1) 即 (8)

揀 (8) WP 因為熱過身

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-8 21:09 發表
嘩 打乜打咁快

師傅論文
08-10-2014 20:58
沙田
星期三
連贏位置Q
5 場    1 奪目商人 + 8 大家贏 +
           9 驪龍 + 14 再創新高 $

都係呢幾隻衰野

Partner 霸氣 話我 stupid

小蔡今季騎高生馬位置都冇

潘頓騎蘇保羅馬全入三甲

08-10-2014 21:15
沙田
星期三
孖寶
5 場    1 奪目商人 + 8 大家贏 +
           9 驪龍 + 14 再創新高
6 場    1 勁開心 + 10 元豐泰 $

打打氣,唔該 ,開隻 (10) 就肥

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-8 21:27 發表
last order 叫咗個全餐
希望開 (10)  

Race 6 - 紅褲仔、勁開心 和 一定旺 一個月 跑第3次

要走樣唔奇

QT 要由 (10) 元豐泰做膽才有點肉

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-8 21:29 發表
師傅加油
樂駝加油、香港加油

You see ...  

韋達要殺馬

先追大鼻、再頂杜利萊,打斷法國Q

何等利害?  

唔殺馬就 hea ...

Race 7 -

很有興趣睇下隻 (5) 高嶺福星,我未見過 +90 磅、1300 磅馬也少見

呢班馬成事不足,敗事有餘,

所以揀埋隻 (6) 凱歌動

蔡san 既馬而家好反覆,真係識睇飛

+90 既後果就係跑跛,獸醫係咪有責任?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。