推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

大鼻唔出蠱惑誠然騎法可以做教材

如果信攤路我下場會W

梗頸4 - P - Q - ?

Race 4 - (1) 喜綵

Race 5 - (1) 回鄉精神

引用:
原帖由 細摩 於 2010-10-31 14:58 發表

師父你好~~~

今日細摩提供 9場2.) 駿蹄飛
摩仔,上次果餐肥到著唔到襪啦
會唔會追寶尾 ?

Kmy 今日心水係 Race 6 - (6) 包裝好友 Odd:15, 上次已試準,稍嫌今日不利後追

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-31 15:17 發表
老巫創新高

會唔會又鎖定目標
呢只馬唔難騎,使乜用大鼻?

Race 7 - (5) 樂意洋洋 P odd 4.3 W odd 17

水瓜打狗

今日和和果果 ... 揾唔到吃

引用:
原帖由 細摩 於 2010-10-31 16:11 發表
師父重PLACE得手!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
請你去沙灣食飯, 順便 ...

引用:
原帖由 細摩 於 2010-10-31 16:17 發表

你要贏幾多先算搵到食呀
果條數好易計 ...
聽講你個回鄉証俾人收左

Race 8 - (6) 雨電風雷

Race 9 - (1) 風雲勇子

Last race - 智友

中5輸5,和氣生財

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-31 17:51 發表

噢 表哥轉完彎打退堂鼓
關門才一家親的

尋日多場飛到馬到,電算機變提款機

Win 2 races, loss 2 races, draw

Race 5 - (3) W odd 12, P odd 4

Bad luck of (8) ...

Race 6 - (6)

Race 7 - (10)

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-3 21:57 發表

初甩PLACE

無啦啦T1
May be next time ...

Chelsea and Arsenal ...

很饒倖的中了百利旺

Race 6 馬風雲呢個磅好正 ..

但大鼻尾3場好惡

大鼻得果幾分騎師王odd得15 ? 先落一注先 ...
再鴿住佢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。