推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-23 12:37 發表
居然有7倍

黑仔達d馬要包驚風散
6W 啦,上岸有機

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-11-23 11:45 發表
Race 1 :

有步速

有利 (10) 環保之星 跑法,1檔太着數

WP

一額汗

Race 2 - (14) 醉中意上仗不差,有16倍,投注WP

第二場就爆

第三場 (7) 跑第5都要加一分,上回2.8倍蔡 san 俾個 lesson 大家 跑馬地不是 fun land.

呢D馬收唔到既,今回3檔 easy win

要揀冷脚 光輝之星 & 駿賢 啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-23 13:17 發表

火紅潘由頭帶到尾

乾脆就話唔知點解就得

反之幫主遲遲不抽條龍出來更礙眼

第一場幫主遲遲不抽條鞭出來也十分礙眼

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-23 13:52 發表
架benz扮觀音

要雨露均施?

以上賽計點輸?
杜姚組合位置都冇,我就唔敢賭W咯

吼冷用  9,11,12 互串

23-11-2014 11:04
沙田
星期日
孖T
4 場    6 百利多 + 8 包裝奔馳 +
           9 龍城勇將 + 11 星運俊爵 +
           12 勁開心
5 場    3 揚威香江 + 13 軍駒
           拖 1 吉利高 + 2 搶鏡 +
           4 超綵 + 5 喜利高 +
           6 明目張膽 + 7 威旺財 +
           8 大家熊 + 9 詠彩繽紛 +
           10 陽光王子 + 11 威水 +
           12 齊齊歡欣 + 14 白玉凱旋

不要金,不要銀,只要一碌棍

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-23 14:09 發表
加11分上班

做保安算交代了

可能真是好心換人示警

1.3W 就瓜俾你睇

好心 ? 呢班合家除了好事 ...

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-23 14:11 發表

有17倍PQ
嘻嘻 ...

17倍 PQ 係甜品

23-11-2014 11:10
沙田
星期日
孖寶
3 場    4 光輝之星 + 7 活力寶 +
           9 駿賢
4 場    8 包裝奔馳 + 9 龍城勇將 $

23-11-2014 13:55
沙田
星期日
單T
4 場    8 包裝奔馳 拖 6 百利多 +
           9 龍城勇將 + 11 星運俊爵 +
           12 勁開心 $

呢野有少少肉

23-11-2014 11:10
沙田
星期日
孖寶
4 場    8 包裝奔馳 + 9 龍城勇將
5 場    3 揚威香江 + 13 軍駒 $

呢鋪叫兩飛

年年今日蔡 san 都幾W

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-23 14:39 發表
有26蚊

好過放數

大鼻和呢房人做野好準

(1) 馬來之珍,就WPQ

就係收了大舊錢都唔開心,陳老板九十幾歲今日入場都拉唔到頭馬

23-11-2014 14:56
沙田
星期日
連贏
6 場    1 馬來之珍 拖 2 優勝 +
           5 君悅灣 + 6 天長地久 $

馬房貼士

23-11-2014 14:56
沙田
星期日
單T
6 場    1 馬來之珍 拖 2 優勝 +
           5 君悅灣 + 6 天長地久 +
           7 勝風 $

粗粗地 叫做有啖肉

臨尾 10 倍打到5倍,要全世界知道新界人低調

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-23 15:17 發表

又有肉食
又唔係天鵝肉

波幅屢誤庸手,今日高高手,必拼個明白

拖大孖沙之餘

留一票恩格斯

呢隻恩師真係廢廢地咯,anyway,大鼻有位置就好

韋達的19倍Q對我來說是太難了

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-23 15:48 發表
不退役供死會也繼續供
魔頭對 G2 未感興趣,大熱步步友 2倍貨仔我為之危

上仗駿馬名駒明顯1400嫌短,今日1600 啱好多

而且,110分未必入選國際賽

今日會有三甲

喜蓮大冷,晗埋眼就 WPQT 啦

23-11-2014 11:11
沙田
星期日
六環彩
6 場    1 馬來之珍 + 7 勝風
7 場    1 天久 + 13 醒目波幅
8 場    4 步步友 + 5 包裝博士
9 場    1 軍事出擊 + 11 喜蓮巨星
10 場  
11 場  

有冇機會呢?

Last race:

如果贏左錢就無謂賭呢場

輸左就追 (1) WP

脚可亂射

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。