推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

韋達搞了華將的好夢

Race 2 - 捧下潘頓 WP

Race 3 - (1) 大將WP,希望後上得及.

引用:
原帖由 taipoman 於 2014-11-26 20:11 發表
捧沈集成起孖,
7拖2,4,11,12

11,12 甚妙,岩晒波路

26-11-2014 19:50
跑馬地
星期三
獨贏
3 場    1 大將風馳 $

$

跑馬地
星期三
位置
3 場    1 大將風馳 $

$

跑馬地
星期三
孖寶
3 場    1 大將風馳 + 11 大家關心 +
           12 但求勝
4 場    9 故事 $

先貼下堂、數下銀紙

再叫下糊

呢隻大家關心真係要轉下倉咯,搏到咁位置都冇

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-26 20:28 發表
些些

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-26 20:42 發表
再捧郭庸
棄騎嬴出

搏姚生、李寶利起孖

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-26 21:23 發表
得番18蚊呸
雜交有 3.5 倍位置

我地揀三隻加埋隻大熱就中四重彩咯

Race 6 - 揀 (3) 香港神油 WP 串雷神、小黎

有5倍位置,呢支神油確夠勁

Race 7 - 仍捧 李寶利

夢幻十一始終係G賽馬,到這分應有力一戰

就單棍 4 + 8

好似有得分

相關搜索目錄: 賽馬

有成100倍Q 哦,中一雞野咪做百萬富翁 ?

簡簡單單 2 + 4 都有16倍

Last race -

屬意三隻最外檔馬

睇下係咪爆得出

WP 仍揀大冷門 李寶利

今晚最精彩表現是韋達 定做領袖

下次換人就W得

終於斟掂雷神,12月7日為霸氣操刀

如果要出到雷神至贏場4班,3班咪要用戴圖理 ?

前景就不太美麗咯

跑左六場重唔開齋那更大劑,俾人笑養買隻水馬面都黃

馬主既苦與樂言盡於此

我一直都唔明

霸氣季初兩試泥閘都係用大鼻

而且方式係後上,反應都好好

既然六次用前領既方法都無W

何不嘗試季初既後上方式

也真沒必要拘泥於盡快W,沒必要的壓力,操馬練馬養馬都應該有耐心

應該找個最好既方式。

一直我有注意一隻馬

原因係同主馬爆大冷帶摯我五十蚊嬴幾千,當年幾千蚊好大

來港兩年,跑六次,場場大敗

但仍係3歲

未來香港前外地五次,2W1Q 1400 - 1600

即係未到兩歲贏 1600 ?  

肯定好有料

來香港後場場 1000 - 1200  

到上次開始有少少走勢

今次跑 1400

我希望佢唔贏都千祈唔好露光

否則下次 1600 就冇得分

馬主一直好有耐性,呢D爆一次就叫 部署

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-29 23:49 發表
轉個頭就有錢收
恭喜

曼魚翻身

Race 2 - 實力可選 (7) 英明,但韋達大熱可慮,揀大冷 元豐泰,有14倍位置

英明果然 Easy win

Race 3 - 揀 總統 WP

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-11-29 09:10 發表
一直我有注意一隻馬

原因係同主馬爆大冷帶摯我五十蚊嬴幾千,當年幾千蚊好大

來港兩年,跑六次,場場大敗

但仍係3歲

未來香港前外地五次,2W1Q 1400 - 1600

即係未到兩歲贏 1600 ...

80倍W, 位置得6.5倍 ?

同80倍W, 位置有22倍.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。