推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-2-11 21:17 發表
仍是勝出

入閘前重係滴緊水,雷神真係勁

睇韋達點騎好眼冤

如果做功課,雷神騎 (10) 三次 1W2Q,雷神騎蘇保羅6次,3W2Q1P 全入三甲

敢飛嗎?

2倍W 敢賭嗎?

相關搜索目錄: 功課

R6 - 好易揾 落班,133磅都會有三甲

冷門揀獅鷲 WP

連艾兆禮都可以入Q

11-02-2015 21:27
跑馬地
星期三
單T
6 場    1 牽動美麗 + 2 好易搵 +
           5 勇創潮流 + 10 連利之星 +
           11 獅鷲 $

$

咁都中唔到

11-02-2015 19:12
跑馬地
星期三
六環彩
3 場    3 天地福星 + 8 金鎗俠 +
           9 回鄉更好 + 11 仁愛之友
4 場    10 醉中意
5 場    1 香江福星 + 5 要風得鋒 +
           10 聖驛善 + 12 通勝
6 場    1 牽動美麗 + 10 連利之星
7 場   
8 場   

重有兩關

Last 兩場都冇要雷神,又係大熱,算了吧

R7 老巫 130 後上,有三甲

遊俠兒 30倍 可配

加埋潘頓、紀安 QT

WP 賭潘頓

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-2-11 22:00 發表
要唔要幫口叫吹定三邊
唔慌好分,六寶又輸左隻醉中意

省番啖氣

何澤堯唔係搶得咁急唔會輸

11-02-2015 21:58
跑馬地
星期三
7 場    1 大寶藏 + 5 奧妙繽紛 +
           7 遊俠兒 + 8 共創輝煌 $

俾隻冇義氣搞窩

跑馬地
星期三
六環彩
7 場    8 共創輝煌
8 場   

五場大熱入圍,What the fuck, 希望夠本

百戰百勝 -11磅 更好跑,蔡 san 匆匆再出,可WP投注,但求一席12檔無妨

姚廐大熱,即飛

配腳揀同是10倍的韋達、潘頓

牛精W 不奇怪,王生久未拉頭馬

引用:
原帖由 nwse665 於 2015-2-11 22:33 發表

同你一樣.  只是遊俠換左義氣

一樣食白果

跑馬地
星期三
連贏位置Q
7 場    1 大寶藏 + 5 奧妙繽紛 +
           7 遊俠兒 + 8 共創輝煌 $

我冇食白果,PQ 派28倍

我既感嘆只係贏少左

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-2-11 22:41 發表
哈 最好彩係我

單挑遊俠

再執多劑  

跑馬地
星期三
六環彩
7 場    8 共創輝煌
8 場    5 飛哥 + 8 百戰百勝 $

$

再一次和六寶獎擦肩而過

見到 7 siu 個 friend 拉頭馬,原來係摯友無敵馬主

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-2-11 22:58 發表
得兩叉

跑馬地
星期三
孖寶
7 場    5 奧妙繽紛 + 7 遊俠兒 +
           8 共創輝煌
8 場    5 飛哥 + 8 百戰百勝 $

$

孖寶又蝕左半

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-2-11 23:06 發表

得兩叉

差隻醉中意就差左成萬銀

引用:
原帖由 xd_lung 於 2015-2-11 23:09 發表
今日傷晒 下次努力先
你又話做功課 ?

如果做功課今晚就只賭連利之星咯

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 nwse665 於 2015-2-11 23:11 發表

尾場中番條無敵飛哥Q
可惜無坐享,單 T 無埋

8 歲 在評分新高,今季都唔使考慮

今晚曼聯 -1 有 1.72

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-2-11 23:21 發表
今晚曼聯 -1 有 1.72
成日贏錢,唔想返工

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-2-12 23:01 發表
..................唔返工點偷跳
去做義工扶貧
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-2-12 23:08 發表
鍾屍唔傷出又會點呢

莫非已在戰術大師計算之內

跌跌撞撞咁勉強前四

呢班紅魔笑死街坊嚇怕人
是但啦,捉到老鼠就係好貓
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。