推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

31 Jan 2009 Charity K in Pensinula

初初諗住果晚會好悶,去到果陣七少又話 Bird flu 唔飲得,心諗得番我同大海飲 tim ...
後來 drm 兩個冷宮悶得濟 ,揾大海同Kmy玩,又想唔到又幾好玩 wor  
個律師妹話唔飲得酒成晚同 par3 玩斗地主 ...

瑤族妹其實都幾nice,又玩得飲得,如果racing 有 performance,in fact, 海哥可以考慮考慮 ...

Kmy 果晚返房睇 MU,睇完,律師妹已訓到咕咕聲 ...

第二朝Kmy一早走人 lor ... 也無風雨也無晴 ...

引用:
原帖由 tt234 於 2009-2-4 20:52 發表
好熱鬧既場面啊!
嘩!律師妹都溝倒,真厲害,可以過兩招俾我地傍身嘛?
有幾難?

你想溝翁靜晶嗎?

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-4 23:36 發表

哈哈。。师傅唱左甘多首LUM歌。。LUM到阿妹训着左无野搞呀。。早知唱少两首啦。。

瑶妹妹RACING亦反应良好。。总体评分90以上既。。只是觉 ...
佢唔係 Working girl, 所以無計,第二朝留給他 message, 寫上 P.S. I Love U.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:11 發表
哇!師傅!落藥落噤盡!小心無退路啞!
已經 game over lor... 佢已經走左 lor ...
不會再見了

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:41 發表
How come ? This is the time that Non-GZ residents come back to GZ/SZ, Why she left?h:" />
Kmy 最遺憾係無試過俾律師含過 ,真遺憾;

下次要試試 ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-5 08:53 發表

有次去輪米...揾咗個OL...一身套裝,入面著件白恤衫,上面兩粒扭唔扣,

露出一條深深ge波la。。。問佢..你返寫字樓嗎?是的...做什麼工作?"律師"
A貨電池有爆炸的危險,不管用,手機放在褲袋,萬一炸了 ...

相關搜索目錄: 手機 電池

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-6 00:16 發表
咸D短報:

咸D早一日已在小鎮吃飽土雞,兩囡三Q,醉左兩次,所以第日都無乜精神。

下午到美而登‘痴’茶飲,其間妹仔打來話要食雞包?好彩七少話,係「雞煲」至真!

在美而登會華後面,行左個圈,搵唔到開門 ...
文哥謬讚了,請參閱附上MV,台灣歌星 彭佳慧 - 相見恨晚

http://www.youtube.com/watch?v=kAjqDzwAf2c

按小弟捉金魚的粗淺經驗,文哥咁樣拖三拖四令佢會覺得你花心 ... 越走越遠

愚見是捉金魚要自已有屋企至捉到,爆房有雞 feel ,除非佢等錢使,唔係都幾難。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 01:33 發表

文哥謬讚了,請參閱附上MV,台灣歌星 彭佳慧 - 相見恨晚

http://www.youtube.com/watch?v=kAjqDzwAf2c

按小弟捉金魚的粗淺經驗,文哥咁樣拖三拖四令佢會覺得你花心 ... 越走越遠 ; ...
Kmy 手機來電音樂都係用呢首歌,文哥喜歡可致電 Kmy (Copy 按 #)

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-8 04:52 發表

香港落club玩,我地最鐘意揾金魚坐,因為即食麵唔經貴,要"金化木"先有挑戰。

不過,常平K場,真係唔多見金魚,尤其半記盛行"森林定律,"。。如果佢係DJ,經理當然另計......

经得文哥寵幸,有後 ...
不過,雖然金魚無 service, 但真係唔同 feel

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2009-2-8 11:37 發表
毛我份
小那貓   ... 次次 sms 你都唔覆

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 19:47 發表

唱功不及D哥係原因之一,其二係都冇唱一段時間咯.因為重創之後已經冇mood再揸mic啦.依家隨團出發嘅主要目的只係想耐唔耐同班bros一聚.橫掂又唔飲得,咪自動對號入座玩唔駛罰嘅鬥地主咯.明冇:lov ...
後生仔講乜重創呢? 笑笑又來過 ...  

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 21:08 發表

重創好事嚟嘅,爬得起身咪得囉.如果唔係盞有排沉,不過從此真係搵唔倒有mood嘅對象啦.即係冇咗你對律師嗰種深情感覺咯
深情?嘻嘻嘻 ...
同佢已經散左 lor ...
"未曾酒醉方先醒" 下句係乜?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-9 03:12 發表

甘要靠大家意見。。。諗D新野出黎玩
黎蛇口捉金魚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。