推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

MM來信息叫我幫拒500文

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-6 17:41 發表
前幾天收到一個揾過幾次的MM來信息叫我幫拒500文,話要來坐車去廣州探拒老豆病, 呢個MM我好喜歡的。。揾果幾次。。後來回家了。。但就從來無
發過消息給我。。這次是用一個新號碼發的。。仲打電話來。。 ...
唔該順便打多500俾我,可以嗎?

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-6 18:05 發表

下次我地玩慈善骰盅500为目标啦。。。
你俾女都唔益我...

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 18:11 發表

第二世你有無唸過做女?
做馬伕

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-6 21:04 發表

今次吾比女呀。。我都未比过500蚊甘少既。。比亲都几千啦。。。
講大話,你上次明明話俾8舊

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 22:32 發表
如果唔係狼狗就可能是她掉了卡給人拾了。她自己沒有銀行的嗎?為什麼要用一個男的?
做狼狗要有乜野條件?

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-6 23:36 發表
因為我曾給無幾個衰女騙財,都是用差不多如你的藉口, 用香港男人的同情心去騙錢,

而且越來越多藉口,由亞爸睇醫生, 無錢交房租,到亞婆入院做手術,曾出 ...
施恩莫望報

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-6 23:54 發表

師兄你真大量.

我可能小氣點,但我被囡欺騙過,所以有這想法,

但吾通真係咁巧合,上次我借了錢俾個囡囡, 她即刻說有陰道炎,吾俾機會我http: ...
秦王空把長城築,禍去禍來皆自招

对囡囡來説, 借同俾有乜分别? 都係無得還 ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-7-8 08:26 發表

刁就係刁,不過係做deal...佢唔開聲你都要比銀啦...
你真係坐左好耐 lor ... 仲未放 ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。