推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

不要錢的MM是最難搞的...

為什麼 KMY 常感嘆 要錢的MM是最難搞?

引用:
原帖由 metalazo 於 2009-10-6 09:50 發表
要錢的MM對我來說不是問題。因為我冇錢,根本冇得搞,我冇份.........            
不如你試下日又搞夜又搞搞到佢怕

引用:
原帖由 metalazo 於 2009-10-6 09:50 發表
要錢的MM對我來說不是問題。因為我冇錢,根本冇得搞,我冇份.........            
咁我又唔明 lu ... 既然你冇錢,又有唔使錢,你不是應該高興的?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-6 10:28 發表

又几難搞啊, 你同時搞多几個就沒感覺了
上聯:食得咸魚抵得渴
下聯:搞多幾個冇感覺

橫:阿超買水

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-6 23:57 發表

佢無挑戰性,,,可能唔開心掛
咪係,Kmy 諗住食完個護士,就食件醫生,再食只解X軍,再食首du之花
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:46 發表

師父有才又有財, 溝死女哪, 勁溝護士打補針哪!
有最多既可能係精蟲

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-7 11:21 發表

打針梗係要桔入去架啦...口爆都當係啦
下次叫個MM用假狗拮你

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 23:39 發表
我只是一條咸蟲!
呢個你認第二,冇人敢認第一

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 23:44 發表

咸D would compete this title !!!
佢玩feel ,只能稱"淫"。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 23:46 發表

How do you know his angle is considerred to be a Pork Chop in my eyes ????
睇野啦 ...

我驚帶佢出野你硬左
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 23:51 發表
只是我還在尋尋覓覓!君不見我對老四一往情深嗎?
通常唔見左果D就係最好

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-8 00:01 發表

Ever since I met her in the 1st day.
我揾人捉佢返黎揾個籠困住佢,好不?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-8 00:08 發表

覆水難收!理智點說,我又可以怎樣?還是去玩吧!夜夜笙歌!
先排 Programmer 走左我都好無引,依家咪 Happy happy ...  

希望就係明天 ma ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 10:11 發表
百貨百賣...幾西既塲都有人去 ...有人鍾意肥..有人鍾意瘦..有人鍾意朱朳...

我就去到d西塲...好好醜醜都揾条囡坐吓,玩吓...最多就唔帶出街..好過一个 ...
你係無掩雞籠既雞,梗係無所謂,有D brother 千辛萬苦至 apply 到 permit,撞著個PK,就好慶 lor ...
e.g. Dr. More, 半年至得一晚 permit

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 11:27 發表

甘就要揀D有口碑既K塲去....好似半記...+2...D西塲就唔好試囉!!!!h:" />
有時D場都係人夾人緣既,有人讚有人彈,好多版友 對半記好反感;KMY却覺得呢個場女多費用合理

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 11:56 發表

我係講多靚女....半記D..2,5,8.好過勾呀果D..5,15,20....

講費用宜家全CP最平係半記...開房就有酒送...飲都飲唔晒.......
所以 KMY 請客通常係半記

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 12:10 發表

講多無謂....下午半記水療見..不見不散
我呢排忙到抽筋,個 partner 入咗廠要做埋佢果份 ,鞋,X佢老味... 尋晚做到十一點幾至返屋企

不過听晚老西都去 Welldone 見野就扑

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-8 12:30 發表

几时又请客呢。。请埋我。。吾该。。。
遲D搞個老豬宴

引用:
原帖由 drm 於 2009-10-9 11:31 發表

KMY話齋,permits 難求。

所以,咸D去玩,有理無理,掃低幾個。

玩落自然會發覺有d原來幾好,有d 會有feel。

唔使埋尾都搵唔到,或者被放飛機。食唔晒,仲可以益兄弟,抽水又好,多個選擇又好。

另外 ...
我連手都唔摸 tim ...

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2009-10-11 19:18 發表
果個輸骰盅後被迫坐的,我都係無摸喎!

不過最後飲多左少少就…
其實果個係A版鄭融,我覺得可能會有驚喜wor ...

做乜橋頭依家咁多FOC ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-11 22:35 發表

Bridgehead is a place where a lot of raw girls.
Welldone 貴少少不過舒服過華記好多

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-11 22:44 發表

You are right. However, as this is a long time struggle battle, we have to be cost contentious.
你咁多FOC ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。