推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

公公正式出宮

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-17 11:51 發表
好耐無打報告, 都唔識點打了, 呢個可以講系真正出宮之後既第一個既第一個報告…
一段維持左4.5年既姻緣, 最後都要以分開告終. 無奈,可惜, 但又無辦法,只希望一切安排妥當後, 大家都有新的開始..
將來就只有天才知道 ...
果晚個DJ 見野蠻走左,問我可唔可以幫佢交租,呵呵 ...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-10-17 12:12 發表
哈哈。。公公出山小弟又刚入定。。以后会有机会一齐玩啦。。
果个妈咪系咪 “有得分” 呢。。真要打屁股。。
你係入冊

果晚昌哥果個得 (唔知 Part II) ,版主果個有 1.65 重平底鞋,夠玩得

我個 Partner X總落黎坐坐,果個高妹都好正,又話皮膚好滑
又嘴又摷 ,重即場驗平安鐘,我坐對面,佢打開個罩睇:咦咦 ... 重粉紅 wor ... 於是,火雞話:係?又去睇睇 ...
好似動物園

晒料?

只能這樣說 ....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

當日晚飯大家都談了些經濟

KMY覺得年前的金融風暴蒸發的財富太多 ,怎樣QE1、2、3都是無濟於事,歐洲問題現在是胃出血吃止痛藥,班懶惰蟲冇阿公錢用便上街搞事,總有一天德國佬累了,拖垮了 ,拍拍蘿柚,要不EU解體,要不有能力的脫離,or把陀衰家逐出,自生自滅。

在呢日未到前,股票都係有衰冇旺,所謂反彈都係虛火

有些國家唔入 Euro 現在佩服他們的智慧

日本仔三年換六個首相更是 thumb up,令日本人明白唔好依賴政府

共產黨鐵腕,睇住溫州仔跳樓走路,頂住銀行,其他的亂不了,至少,但願如此

現在這段時間,買落沽空本有可為,可是香港牛熊打靶既 volume 係 Las Vegas 既10倍,是澳門(號稱世界第一賭城既4倍),香港才是世界第一大賭場 ,大鱷圍住個 Pool 炒上殺熊炒落殺牛,呵呵 ... 連孖展都唔使補,同散戶賭大細,到位即打靶

先排連糧食都賭,CBOT 的升跌已無理性可言,KMY 做了幾十年,都感唏噓

忍耐是美德,如果小注怡情,可考慮些 1,000 點的熊証,手上有貨宜盡沽,第日在低位再入,KMY 沒有麥嘉華的悲觀,但年底15,000點以下是我的估計

微末淺薄,請指導

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-24 10:23 發表

老鬼在鱷魚潭打滾几拾年...今次係"千年道行一朝喪".. 所有option做put都输...

和黃由85收貨收到70..做60都有廿几厘...内銀做到40厘..

個條買金美花园比二奶既傻佬...年頭賺20球而家 ...
柴爺,未完場仍未算輸;

班鱷今日又吹歐盟搞得掂歐債,哈哈 .... 搞得掂,我切

政治係永遠搞唔掂經濟的,如果得,國民党唔使去台灣啦

托起 ... 空軍就黎 ... 哈哈 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-25 01:40 發表

睇吓点...學人講我地係玩cycle..做吓呀Q先啦!!!!

風月版講番救國啦...

上星期跟清湯去個生日會...五星大場竟然叫三條囡..都坐唔到尾...

兩個比咗一人一舊...有一个 ...

點解?唔明 ...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 10:00 發表
吊九你, 尋晚去左睇阿二.. 同佢食完飯...
我就準備返香港...
佢就話同幾葛朋友去阿馬遜玩下...
我本來都無所謂...
點知送左佢過去, 都未入去, 只系門,
有條友仔(應該系香港人, 重隊左野既款), 走埋黎, 一野就 ...

二嫂實掩住半邊嘴笑:哦 ... 原來佢咁肉緊我 .... 隻底牌係K ...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 14:21 發表

師傅咪笑我啦.. 甘有人當住你面拉野蠻嫂, 難道你都可以無野...

我會由得佢,再打110.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。