推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

咪當自已系大爺

引用:
原帖由 血魔 於 2012-5-31 12:00 發表
北上消費,好多兄弟都是平時慳錢,上去豪花,可惜這幾年北上風氣越來越差,在這個娛樂場,真的是欺騙與被騙是不停的上演,套用師傅說一句,囡囡唔放你血就唔系囡囡,這我也真的沒話說,因為某程度上來說是對的,

...
總結是呢班人既職業並唔係正義既朋友,唔明魔仔何以獨怪罪他們?

呢班折墮人賺折墮錢

但都係皮毛

班所謂 Investment consultant, private banker ... 叫你買 Lehman brothers ,才害你冚家剷

假酒 云云 ... KMY 不相信,俾技監隊到,拉人封艇罰到仆街

Hard sell, Mark up .... 專恰好人、newbie & 傻仔 .... 與我們無關

如果要慳錢去豪花,我建議就唔好去

歡場係銷金窩,唔係去BBQ

十條水魚九條死有餘辜,唔抵可憐。

相關搜索目錄: Investment 娛樂

引用:
原帖由 血魔 於 2012-5-31 19:44 發表
师傅,中国假酒,

事还不多,白酒,五粮液D空樽,回收都有50块,
回收来做什麽,........好的假酒就是用别的酒代替,坏的假酒可是用工业酒精呢.....
市 ...

我當然知道市集食店多假酒,我車尾箱常放幾支酒晚飯飲的,但我不相信半記賣流野

相關搜索目錄: 白酒

引用:
原帖由 血魔 於 2012-5-31 19:44 發表
师傅,中国假酒,

事还不多,白酒,五粮液D空樽,回收都有50块,
回收来做什麽,........好的假酒就是用别的酒代替,坏的假酒可是用工业酒精呢.....
市 ...

假豬我地都試過啦

相關搜索目錄: 白酒

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-5-31 19:51 發表
我第一次去哈哈笑時,就嘗到三舊幾水的假葡萄酒,似染了紅色的工業酒精!

師傅要試嗎?
TT, 所謂假,是冒牌,哈記賣的是劣酒,不是假

引用:
原帖由 血魔 於 2012-5-31 20:06 發表
还好说,那只假猪害得我很惨

嘻嘻 ... 誰叫你想食豬

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-31 20:39 發表
甘就arm啦。。想放我地d血。。好难啦。。放精就得。。。
我睇你係兩樣都被放 血又要、精又要 ...

引用:
原帖由 血魔 於 2012-5-31 20:26 發表
还有没有靓D猪

費事又賴我

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-31 21:05 發表

血少精多。。七公就剩系精。。。

血魔就剩係血

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-5-31 23:27 發表
我理得佢地飛唔飛機,從叫佢地坐檯的一刻起,我都無諗過帶佢地出街!

呵呵 ... 污泥中的純情嗎?公子

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-4 17:20 發表

唔迟得喇!我老虎就快翻来了!

佢個膜穿左 wor ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。