推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

國家街坊公安的現代執法

星期三,在飯堂,大堂朋友說星期一在KTV 捉鳩左十幾個,其中兩個臺灣佬去左兩日都未 Check out ...

我 partner 話 X仔 在華美打牌都俾人搭左番去 ... 唔係嘛 .... 翔X酒店老闆喔 ....

我 partner 重話 果日帝豪果日百幾人係逐間客房拉 (Mark 哥不幸言中)

當日有三百幾技師上鐘,SN 關門,上客房,只掃一層,已俾面 ...

相關搜索目錄: 酒店

星期五在麗豪齋唱,既不帶,也不敢坐 ...

而家去K 真係牙煙

引用:
原帖由 AINY 於 2012-8-4 09:43 發表

D 哥可以写野即系无麦大碍啦。。但就肯定已吓餐死吧。。
D街坊又真系好街坊。。短裤拖鞋。。。 。。
我就系怕被D街坊好能恶甘盘查。。暂ਲ ...

下一波捉包工頭 睇下走得去邊

引用:
原帖由 冰河 於 2012-8-5 22:01 發表

昨晚在飯堂問了很多人,大堂經理、KTV 的老總、媽咪、保安、DJ和常客們,都不知道有這件事發生喎.....

不過就收到料話緊張日子還要持續一排;因為阿公要交人頂罪,但現在還未傾掂數誰去頂和安家費多 ...

我很贊成交你去頂罪

引用:
原帖由 smallhung116 於 2012-8-6 12:21 發表
KMY師傅~~你都有去麗豪架, 下次你過去個度同你飲杯酒先..

等個風過左至飲 lor ... 細雄,乜咁多年冇影?俾人私有化左

引用:
原帖由 冰河 於 2012-8-5 23:38 發表

你出幾錢安家費先?

TT 重有隻鷹,你安條毛?半記是你家

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-8-6 11:55 發表

魔仔,好啊。。。有冇高妹先。。。

佢上次果件好高 ... 好似阿凡達

引用:
原帖由 smallhung116 於 2012-8-6 21:38 發表
師傅~~冇問題, 等個風停左先坐低慢慢飲, 到時叫埋呢度既各ching一齊飲餐飽 (記住叫埋 Ah Chiu 哥), 不過呢場風真係有排都未必會停, 連夜場既人都係唔知咩事打風, 所以真係停左風就出黎見下面啦..哈哈
我宜家同女朋友 ...

而家越黎越多人以常平為家

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-8-7 00:58 發表
細雄,要等到東莞打完風都唔知會打到幾時,不如當你路經深圳時囉幾個鐘頭時間同我地吹下水,或者帶埋女朋友都得架!

耳都怕擰甩

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-8-7 10:19 發表

好似阿凡達就冇那,我惊阳萎。。。。依家一日得返一Q,要就注使。。。

血魔中意打怪獸  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。