推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 whyte168 於 2015-7-5 15:37 發表
攪掂,, 開齋  

好分

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-7-5 15:30 發表
搏13少
個馬主現場好腌搛隉G咁X怕死不如去階

冇位置真係好傷

Race 8

搏大摩再 W (3) 兵工闖

上場 -2分 今日 -3磅,真係多謝評磅員,

何以對摩如此優待,好意思不贏嗎?

配腳甚闊,十三少騎 (12) 威勢之寶 單論馬是必選,論人就 ...

大冷門 都靈明珠

有乜理由上次會 -2分,+2分就差不多,澳洲幫真係無法無天

呢口勇士勁 + 兵工廠 係我今日 second choice

Race 9

見到金獅大熱門真係開心,如果係冷門就唔知買唔買好咯

孖寶叫 大勝利、電子群英 & 你好馬

大勝利好檔,122磅,可做膽

引用:
原帖由 nwse665 於 2015-7-5 16:16 發表

4W, 問你方蔡、有無得追
官商勾結,勝之不武

不過,誰會介意?

希望如果一陣隻霸氣有過關飛,就係我地過勒

隻你好馬產入P就好咯

Race 10

勁趣上回輸得好眼冤

十三少 大熱,算了吧 ...

我過關 安荃 WP 叫糊,

冷門提防格哥兒

配呢個只識放頭既騎師,

跑Group 當然無行

返二班好惡

完成了一條大飛過關,超正

Race 11

過關全在 (1) 霸氣 WP ...

馬房貼士是 1,2,5,7

孖寶叫 1,2,7

海紅寶好似搏得太多咯

呵呵,和味 ...

可惜 Mrs. K 扮到隻雀咁沒得拉頭馬

引用:
原帖由 leowww 於 2015-7-5 19:56 發表

呵呵…今日算釵陰棆可惜最後劗鰤汐o明才智唔生

如果今日玩即場串埋師傅鼤{場提供就真係肥到茩屭嚄了

有正經野唔做走去

家庭日咪賺少好多呢?

引用:
原帖由 leowww 於 2015-7-6 07:30 發表

男人Job 就係M銀,有錢就有幸福,唔銀好多父愛,有銀少D父愛,點揀?

趕番香港睇煞科之戰

上次俾馬房害到雞毛鴨血隻精算突擊話潘頓精神,希望可以補償勇士勁大冷既損失。馬主請入場有頭馬拉

先下一條重注潘頓騎師王 7.5 倍

雷神熱不合理,小心扶手棍,竟是奪命滕

今季最後一戰,天公做美

Race 1 -

心水選擇:(1) 自動導航

引用:
原帖由 nwse665 於 2015-7-12 12:22 發表

終於的起心肝做正經野

唔正經野尋晚在強國做了

引用:
原帖由 leowww 於 2015-7-12 12:22 發表
我鰡j國趕番, 完全未做過功課 .
但初步睇今日似開熱 !

我幫你揸胆 - Race 1 - (1) 自動導航 WPQT

相關搜索目錄: 功課

12-07-2015 12:07
沙田
星期日
單T
1 場    1 自動導航 拖 3 有智者 +
           4 團圓飛舞 + 6 好球 +
           14 精彩時機 $

中左單T和四重彩

Race 2

馬房對 (3) 好有信心,馬主大群人入場,三甲必入,有8倍,值搏

冷W我喜歡 (1) 金鎗俠,真係有班,一直跑1200 減分,其實而家 1400好

串埋 6,11

引用:
原帖由 leowww 於 2015-7-12 12:58 發表
再跟一注WP
希望你係跟金鎗俠

引用:
原帖由 popopo100 於 2015-7-12 13:04 發表
厲害
使乜講

12-07-2015 12:52
沙田
星期日
孖寶
2 場    1 金鎗俠 + 3 有料小子
3 場    4 明多多 + 10 翡翠紅星 $500

$

叫糊啦

Race 3

論馬 (10) 最高但5倍不怎值搏

衝锋友出脚好亂,美麗也是

WP 揀 (4) 明多多,三班都夠落四班

腳可以隨意,各有不足

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。