推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 nwse665 於 2015-7-12 16:51 發表

只二寶過唔到加加

Chadwick 唔會識騎呢?

Race 10

(4) 辣得很 败將華恩庭 跑第11場二班, 贏馬果隻跑三班,斋W  

單棍會要當代沙皇,拖多隻巨無霸 QT

引用:
原帖由 leowww 於 2015-7-12 17:02 發表
R10) 披當W賭, 绽放美F
14檔哦

不如買 (4) W當P 賭啦

引用:
原帖由 leowww 於 2015-7-12 17:21 發表
Well 呢個馬房大熱門
收停,馬有事

Season last race

首飾太陽有喘嗚記錄,1.3W不敢也不值,拖脚

質素最高可能係 (3) 天合,配脚

但WP 我揀 (9) 日威夜威,潘頓肯做 118磅不會無矢放的

大冷腳 (12) 靚猴王

Good luck

很勇敢的 ALL IN 潘頓位置 2.8, 完美勝利、完美的一季。

New Season

(24) Sunderland +1

Sunderland 以後作客可以做膽了

August 9

今日情感上支持國家隊,投注上支持倭寇

算不算 賣國?

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-9-5 01:43 發表

真攪笑 潘頓中招退出

無端端休成個月

鳳凰寶都抖埋

06-09-2015 11:40
沙田
星期日
孖寶

1 場    2 富國強駒 + 13 大地王者
2 場    1 神舟小子 + 4 鑽石巨匠 +
           13 蜜圈
3 場    7 追風駿足
4 場    3 正藍旗 + 6 森林姿彩 +
           12 歡欣滿載 + 14 赤驥
5 場    1 海嵐一號 + 2 雅寳 +
           7 閃耀鑽皇 + 10 金鎗俠
6 場    1 超群名駒 + 7 金錢路 +
           10 齊齊健康 + 11 名駒
7 場    2 福毅 + 3 包裝奔馳
8 場    1 跑寶貝跑 + 9 龍城勇將 +
           11 鄉村輝煌 + 12 萬馬奔騰
9 場    5 華美之寶 + 8 超凡夢想 +
           13 錢照收
10 場  1 英明神勇 + 5 總統至上 +
           9 歡樂一生

今日每場選擇

祝大家馬運亨通

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-9-6 12:01 發表
師傅宏觀真勁
買馬當投資

相關搜索目錄: 投資

Race 1 - 少左潘頓騎 (1) ,雷神火上加油,唯呢個馬房會益人?

呢場無步速,對 (14) 甚利,但賠率唔抵,(4) 也有同感

是場 QT 四重彩  2, 4, 13, 14

WP 揀 (13) 大地王者

引用:
原帖由 leowww 於 2015-9-6 11:12 發表
潘生,寶哥哥相繼落馬,表面証供雷神應該八面威風,騎師王仲有1.4算係超賠率了 但季初馬估估下不如搵幾隻心水玩馡P.
我今日重心WP揀魖滶汝鴷肣鴠貌漣勻M'控制者'及'總統至上' . 配腳飛唔甩雷神坐騎.
R8) 傑飛大熱 ...
真慷慨有乜吸引 Leo 下注?

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-9-6 12:41 發表
呢場我會睇5-10
我要 7-10

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-9-6 12:49 發表
加埋你呢個大佬先夠一^
我冇做大佬好耐咯

啟示:

吳師傅大熱真係唔好搞

呢場潘頓楝錯馬  

霍生沿途三疊多跑50米

Race 2 - (4) 鑽石巨匠 和 (13) 蜜圈 都好大機會,頭馬應在其中,

我稍喜歡 (13) 蜜圈

T腳 神舟小子 和 未知乜料 既 添好運

引用:
原帖由 whyte168 於 2015-9-6 13:20 發表
今日全日心水...龍城勇將, 希望OK 啦

岩岩做左公公,會唔會 唔開心 ?  

引用:
原帖由 leowww 於 2015-9-6 13:20 發表
買P跑第4

全程外遊

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-9-6 13:27 發表
老處加埋楊仔剛中伏

入位都當贏

WP寧要黑田
早響嘛,加埋呢隻T四重彩都中咯

引用:
原帖由 whyte168 於 2015-9-6 13:38 發表

輕DD 跑快D

我中意萬馬奔騰

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-9-6 13:43 發表
唉 看輕了磅檔之利
大熱Q雞肋

整件老馬提提神
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Race 3 - 捧雷神 WP,唯 1.7 位置開閘冇飛落瓜得,如 1.3 - 1.4 可力捧

十三少大熱咪搞,美麗跑均速,僅宜拖一票

用雷神做膽拖 1,5,9 QT 四重彩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。