推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 5

雷神 1.7W,又唔飛得

我情願揀 (7)萬事欣 位置有3倍

大冷門搏下 (6) 喜德福,能做瓜雷神只期望一D未跑過既馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-18 20:57 發表
另一高手莫來到就好睇啦
英國高手睇唔起D蠻夷

Race 6

擂台躉係 (3)

呢場係臨時為 (3) tailor made 既賽程,出征前熱身,如果冇位置咪浪費心機,6戰6W

其餘13隻未W過

好簡單能和 (3) 一鬥的肯定未跑過泥地,2,8,12

(8) 停過課

Q 就要 2,3,12

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-18 21:37 發表
你想惡向膽邊生

怕d高官買晒d膽啦
除 (3) 外,冇隻有跟据,(1) 又 133

我搏 (12) 活力寶 WP,111磅,未必讓得起

引用:
原帖由 leowww 於 2015-11-18 21:41 發表
我跟 $10
條Q 30倍俾你打到9倍,乜咁重手?

引用:
原帖由 taipoman 於 2015-11-18 21:50 發表

同你一人一隻阿蔡P
18-11-2015 21:44
沙田
星期三
連贏位置Q
6 場    7 輕彈錢笑 + 12 活力寶 $

$

我兩隻都有

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-18 21:51 發表
T1382

有骨落地
18-11-2015 21:37
沙田
星期三
孖T
6 場    3 準備就緒 拖 2 喜多盈 +
           7 輕彈錢笑 + 8 好靚仔 +
           10 好精神 + 12 活力寶
7 場    1 一哥 + 3 海紅寶 +
           4 傲飛星 + 9 京城珍寶 +
           12 平民百勝 $1

$

望燒鵝髀

引用:
原帖由 taipoman 於 2015-11-18 21:54 發表
田黃梗頸四, 頭先出3隻都冇晒影, 呢場海紅寶點敢買?

田黃大病初癒,海紅寶由雷神課課操,熱身一次,應該好穩健,有3.6W 未至於太乏味

(1) 要讓 (3) 6磅,反而 (9)要求一席三甲不難,有 4.8 位置好值搏  

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-18 21:59 發表
買T loh

2 - 12 打到大熱Q,兩隻都係初跑泥地,無言

引用:
原帖由 nwse665 於 2015-11-18 22:23 發表

臨場好似倒水咁, ㄒ又無1哥 !!!

執到條大熱Q

尾場

馬房話 (7) 霸氣實有位置,Well, 6倍,值搏,一陣唔會咁筍咯

QT 要 3,5

引用:
原帖由 taipoman 於 2015-11-18 22:39 發表
阿蔡今晚全部7隻馬入晒前四, 呢場1號131磅咁重竟然擺個狄狄仔上去.

人馬好夾,但1800更好,蔡san 熱門唔好制

都係要返 1200 咯

Nov 21, 因為區選,又跑禮拜六
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Race 1

(3) 快快贏 在4班可跑贏2班馬,上季再1W,hea落5班,我覺得有WP

冷門 9, 14,特別係(9) 講心長勝,而一再近

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-21 12:40 發表
黎海榮今日能否打爛個齋砵
呢場唔得就難

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-21 13:15 發表
矮人一級級上

步步皆辛苦

高人步步有

居然還落後兩級

大賽日能反先嗎
重有次夜馬.

Race 2

冇乜膽捧熱門

寧Q 6,7,9

WP 可揀 6 或 7

我捧田泰安

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-21 13:17 發表
還望有運行
前領執個外檔

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-21 13:38 發表
雷神讓梨變出美麗

都係得3.8大熱

十三少熱門勝出,一將功成 ...

Race 3

(8) 休左成年

我揀 (2) 帶盈來 WP

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-21 13:46 發表
看來雷神真的唔自在  

勝在煌會否是另一匹尊兄
有些馬齋騎

有些馬 馬主好識做,雷神有分數

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-21 13:57 發表
馬主有苦自己知多
李醫生肯定唔同意

Race 4

(2) 醒目名駒係全日心水WP

QT 鍾意 大冷門 (3) 同個世界,上季跑 G1,今次跑 2班 和 5, 11

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。