推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

大師兄臨門撻Q,真係冇Q用咯

Race 7

歡樂一生屢誤庸手,今日冇賠率唔抵搏,大運舞台10檔肯定冇欄,我懷疑有冇位置

揀 (2) 車神WP,熱夠身配贏馬拍檔,大外檔三碟曾贏,只要有步速,三甲甚至W既机會甚大

大摩馬最後試跑落草地通常都唔會 hea.

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-29 15:52 發表
希望無飯都有粥啦
我又貼

29-11-2015 12:05
沙田
星期日
孖寶
6 場    2 錶之勝 + 13 好友益
7 場    2 車神 + 6 一馬當先 $

$

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-11-29 16:04 發表
今日d魔馬隔夜離奇有飛

係呢隻叫值得一看

但照計無步速外檔難跑
塞住隻馬都標,大鼻肯扯開一格衝就贏左啦,可能大摩留待國際賽日吧

引用:
原帖由 nwse665 於 2015-11-29 16:17 發表

安慰夠唔夠慰安  !!!

豈會在乎那點雞碎呢

Race 8

精彩鬥士肯熱食就唔會累到人釘牌

最值搏係 (5) 貳寶 但摩軍全日冇動靜 而且14檔 不如搏 (7) 好靚仔 WP

一直覺得 寧靜假日、駿馬名駒 和 好靚仔 個 form line 好強

轉倉 熱身後  跑 1600,有15倍, Why not ?

三個 Chinese 包辦三甲,真的假不了 ...

Race 9

好多馬似見左底

(8) 和 (14) 都未贏過,熱門不值

皇牌上次跑得好肉酸,由頭捉落尾,又由尾衝上前,僅第4

配個法仔,難言穩健,但會搏一票

揀 (6) 英才 WP,配史卓豐 有9倍,值博,

配腳可考慮 1,3,9

史卓豐亂晒龍

Race 10

澳斯卡 又來 1.6,有得威博完果場再出嘔血,澳斯卡會否?

(6) 豐爾頓馬主 買隻澳洲馬 甚奇怪,上仗大師兄在快活谷直路塞到無路出

今仗1檔冇步速放前會否有QP機會?

搏呢隻大冷WP

下次要問下 Leo 揀鋪鋪旺既玄機

Race 1

嫌十三少、潘頓太熱,又怕柏寶太冷

搏爆 (10) 盈喜悅  20倍,守前馬群直路衝一段

投注 1 + 10Q 時有60倍,跑完23倍

飛落得好遲好狠,單Q 啡燈

C+3 彎前不在前列 實食蕉咯

Race 2

南華勇將已連續兩W,今日2倍,點睇都唔似3W馬

WP 揀(12) 領航精神

前領、2檔、輕磅 ...  44倍大冷

難言穩健,小注怡情

點解揀,季內已出過三四次,熱夠身

還試閘為乜? 俾小湯力磨佢前段

引用:
原帖由 taipoman 於 2015-12-2 19:38 發表
驪龍今次回配返阿田, 又執返內檔, 搶到欄會幾好跑.
是的,只慮騎練今季合作7次位置都冇

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-2 19:44 發表
先開隻開心熱門

會不會再開勇將?

搏不會囉  

1-5-8-10

Q

呢個湯智傑真係應該 -10磅

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-2 19:50 發表
綠色

得26倍
冇飛落就冇影咯

Race 3

第 1、2場外檔有得衝,揀 (6)WP

單棍 潘頓 Q

大鼻果隻上仗贏班水馬,大熱不宜

引用:
原帖由 taipoman 於 2015-12-2 20:19 發表
堯仔咁醒, 10檔變內檔.

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-2 20:22 發表

能輸給湯仔

果真大丈夫

希望豬公不會如我般挑剔解釋
幸甚

解釋:善喜乃何澤堯棄騎

Race 4

又係十三少大熱,看來瓜多過菜

(7) (11) 兩隻都係有走勢 換配備

梁家俊操完 (9) 揀 (7),今場或可輕鬆帶領,WP 值搏

QT 配11,12

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-2 20:35 發表
又一大課題

幫主要卓越棄領宙?

領宙馬主乃孤鳥

卓越乃大馬主,來日十三少從練望關照

棄戰利品 已是前科

引用:
原帖由 taipoman 於 2015-12-2 20:50 發表
條Q得返11倍

飛到馬到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。