推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

戲肉

Race 4

我睇番皇太后盃,多名利故然被好靚仔害

喜蓮歡星亦被桃花心害了全程2檔

今日(7) 抽到5檔,桃花在外,(7) 可做步速

如(1)望空,(7)有權贏,

(8) 活力歡騰 如但求位置,也會有點機會,15倍位置我會投一票

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-13 13:54 發表
國際大混戰

橫掂都係估

幾大都莫雅

論馬排第二

講人就頂尖

只慮3歲北半球馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-13 13:54 發表
國際大混戰

橫掂都係估

幾大都莫雅

論馬排第二

講人就頂尖

如果活力歡騰果段力留番 last 至爆,未必冇位置 ,枉作小人

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-13 14:12 發表
孫臏只分上下駟

其實鞍上高下才是勝負分野

龍城勇將有十幾倍

Race 5

Deep Impact 仆1Q 收 500 萬港幣,一年仆200Q, fully book.

睇下呢隻 (5) 覓奇島 有冇料到

真誠少女又13檔,舊年如內檔已W

QT 5,9,10,14

扑,not 仆

呢個少女害左好多麻甩佬

Race 6

WP 在雷神 和 黑田中揀

稍覺 黑田 (14) 1600 才合,賠率值搏 WP

4,9 會配QT

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-13 15:16 發表
凱旋會否有第二次併發症

我就取吉避開

3-6-10-12

好分

Race 7

步步友6歲,跌16磅,1.8W,唔抵搏;

Jap 兵團上場位置都冇, 莫雅 3.9W 都係算了吧

WP 揀 (10) 大印銀紙 B1,蘇銘倫 位置有3倍,拖告系 2隻 法國Q有80倍,倭軍 6,13,搏爆

有400蚊Q

步步友不在狀態,否則不會位置

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-13 16:03 發表
怕是1200那場貪傷了

上場1600唔應該跑,WQ 馬都打左柴

Race 8

3.4W 威爾頓 頗值搏,對手多是蹄下敗將 而 莫雅 果隻不足 1000 磅

QT 拖 神燈 和 榮進之光

榮進系是老牌香港馬主

聞說不打沒把握的仗,大冷值搏

13-12-2015 16:04
沙田
星期日
孖寶
8 場    1 威爾頓 + 9 神燈光照 +
           11 榮進之光
9 場    1 包裝鬥士 $100

$

叫糊

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-13 16:35 發表
㗎佬Q
13-12-2015 16:05
沙田
星期日
連贏
8 場    1 威爾頓 + 9 神燈光照 +
           11 榮進之光 + 14 新紀錄 $100

$600.00
$10,465.00

甚肥美

Jap 軍果然囊括最高獎金兩大賽事

呢兩場報名費不需要,但參賽費25萬,冇乜機會無謂 hea

例如包裝奔馳,唔想浪費25萬

榮進老板聞說係算死草,俾得25萬唔會黎忽攸 ,呢個40倍W 超正

Race 9

呢場如果 (1) W 我收幾十皮,就壁上觀了

係42倍大冷

早在季初己操好,1400 當然不合,希望有個快步速爆一段

特夾杜滿萊

九十場我都覺得係爆格,冷門馬能力甚強

呢場二寶、好健康 等 能力並不在 大熱門之下

慢步速,冇行

引用:
原帖由 nwse665 於 2015-12-13 17:20 發表

5,10,13,14

比只 11   隊爆左  !!!!

熱辣辣,唔使恨

Race 10

(3) 嘉應之友 潘頓揀騎,馬房重視之極,馬矮小,重心低,1200 稍短但有8倍,搏WP

華恩庭縮程可慮、發盈喜 如被 5,7 燒,上左口,末段能否捱到 ?

QT 配 1,4 ,大冷兼一票 盈如奇貓

引用:
原帖由 nwse665 於 2015-12-13 17:25 發表

Lady Luck is not smiling to me

Bye Bye !

唔磨爛蓆,俾個 Like.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。