推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

聽日得11度,要 order 定野暖床

Race 1

今晚要執番多少暖床費

B欄C彎

利內欄前置

(6) + (10) 排 1,2 檔,Q/PQ 有得分,就單棍啦

雷神黎香港係未幫過胡新贏馬

引用:
原帖由 leowww 於 2015-12-16 19:30 發表
R2) 好運有利大熱得2.5有喘嗚底, 天寒也凍容乜易哮喘 金磚之前又有骨裂問題.
四平八稳我取4檔放頭元豐泰, 冷鉥z大將風速
國際賽日雷神竟可早上幫 (4) 試草閘,真不容易,肯定要董事批准。

如果雷神把握出閘唔太後,W得,但2.3倍 ...

單棍 (8) 多多勁驥,B- 係好事

呢隻多多勁驥 兩配 郭能

上次 B+ 反而慢閘,配牌仔 -10 磅 可爆

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-16 20:08 發表
期待看小妹發揮

但不知要多久

休一個月咯

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-16 20:18 發表

跑馬真是跑對手

劏豬焉用牛刀
威哥今晚要起個孖

本配雷神,但雷神要騎主席馬

行走江湖,W少隻好閑,有大袋照住唔同

大鼻仲有得玩因為當年幫主席騎隻咸濕禮物主過功,主席話 last chance 啦

Race 4

題目:用 (10) 既價錢,可以買幾多隻 (8) 心有靈犀 ?

WP (10) 超順暢

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-16 20:29 發表
聽講去送埋馬喪
瓜左咩 ?

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-16 20:39 發表
剛1800已玩變奏

2200會變多少次呢

2-6-10-11

姚生兩隻呢?

十三少真係不知所謂

雷神獨大,場場熱W,有可興趣?

Race 5

妙感係大董馬,高生不敢過胡來,唯3歲初跑夜馬,失準不奇怪,

WP 寧投1檔 (11) 號飛霞

呢埸冇前領,蜜圈如搶燒瓜(11) 就會益左 (5) 鑽石巨匠

如蜜圈唔搶 應該飛霞 有三甲

引用:
原帖由 leowww 於 2015-12-16 21:24 發表
停魖滼鶩僎瑭袪}大熱. 呢場下注了鑽石巨匠, 跑完又係大熱
飛到馬才到

Race 6

雷神要斷就可能係呢場,1650 三次不入位

如果 (11) 勁駿皇駒跑番上季輸 neck 俾 有心人既水準

呢度有邊隻夠 fight ? 不過,呢個仆街馬房,只能細細注

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-16 21:39 發表
我搏胡生想買個森林
大熱門就披都冇

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-16 21:56 發表
對數表
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Race 7

根深冤枉頂磅 133,1.8W 實在不宜

(10) 盈豐駿駒上仗不外檔已W

今次3檔 姚生起孖 有機會

大冷腳 (8) 無敵王者

Last Race

雷神 1.6W

無投注價格,最有可能做低佢一定係 4, 7

唔知佢乜底

搏WP 會 (10) 珍珠有利

Race 6

閃耀鑽王 2W 仍在4班,便宜莫甚,WP

八心之煌、雷神寶,大冷腳 (13) 名駒

由莞趕返,中港牌車衰過火車,過關排個幾鐘

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-19 15:31 發表
滇仔頂磅

上場有幸追到吉利高

驚魂未定仍得就當抽水

何澤堯都贏 133,馬重有班分之利

引用:
原帖由 happycamel 於 2015-12-19 15:41 發表
熱辣辣 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。