推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 8

悶場開始

(1) 新力風 G1 入三甲,何尋對手?唯現在的大摩心狠手辣得人怕

論馬 (5) 怎能勝 (1) ? 而且劣檔

QT 加入 (9) 喜益善,搏人棄我取的位置,1,9 Q有60倍呢

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-1 16:13 發表
勇將走入死胡同

已不止一次批評呢個騎師冇天份

早日轉行為宜

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-1 16:10 發表
苗老能叫當今阿一擒上去

用番故人

相對磅位體力有賺

係嫌熱

苗老人品甚劣,大牌除雷神外都 unfriend 佢

01-01-2016 15:57
沙田
星期五
孖寶
8 場    1 新力風 + 5 喜寶駒 +
           9 喜益善
9 場    2 詠彩繽紛 + 4 駿馬名駒 +
           6 包裝鬥士 $100

$900.00

一口氣趙左幾孖,開2可能蝕水

Race 9

屢次揀 包裝鬥士 因季初一個閘令我印象深刻,

如有超快步速 (6) 入位置都肥 Place odd 17倍

(4) 駿馬名駒今日配最佳拍檔

(2) 跑多了

Benz 100分以上未W,所以揀 4,6, 搏爆

包裝鬥士今仗唔差只係唔適合 1400,而且開 22" 中等步速

Race 10

再開心、東方快車當然係好馬

而 (3) 贏男 在3班贏過馬 又排好檔好騎師 ... 好賠率,我搏WP

QT 拖 8,10

簡單場合,簡單投注

雷神、潘頓  一人一鑊

Last race

熱門 1,2

冷門 8,11

熱門不用多說

冷門 (8) 何澤堯跑 1000 冇路上失位置,今次完全唔操 出怪招,一味內圈踱

大冷門, why not ?

小米周 已有走勢,今日大鼻做磅都要騎,成個 Christmas 冇野食

跑埋今日放假, guess 唔止1W 隻嘉福吧 ...

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-1 17:28 發表
禮崩樂壞

有何不可

一隻未力、一隻開心

大鼻搏埋條老命,我諗佢落左唔少飛咯

今次投注身體好,明晚魚翅

今晚熱刺才是戲肉所在,平盤可大咬

一年里沒幾次這種筍盤,要好好把握

平盤走,+1 收 1.48

未能贏稍失望

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-6 17:54 發表
我鄭重聲明:
我並非坐大飛北上嫖娼, 如果有咁剌激好玩洃@定關照埋d兄弟 !!
返大陸叫雞要偷渡?條壞腦真係搞笑

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-6 17:47 發表
今晚有飯局, 恐怕未必上到.
做完功课出现一個奇怪现象就係幾場心水全部都係6號, 且看今晚是否66無窮. 心水場次分别是 : R2  / R3 / R4 / R7
醒目名駒係 my favour,但得5倍

趁雷神收工 還不搏亂,今晚扒冷

Race 1

馬多前領對熱門不利,多多大熱不值之至

(8) 元豐泰可前可留後其實最著數,而且3檔,可惜配搭令人灰心

WP 寧取 (9) 盈喜悅,三甲甚穩

大冷腳 可拖注 (12) 摰愛財星

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-6 18:47 發表
多謝安搭忙裡偷閒參考提供

佢鄭重聲明唔係坐大飛去嫖娼,但冇話唔係去嫖娼

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-6 19:00 發表

感覺上沒有雷神的日子

潘冠也好不到那裡

13冠更不提也罷

說不定庸中見姣

會格外留意郭公公

我投了一注小羊

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-1-6 19:01 發表
2016年第一次見各位師兄, 祝大家2016年場場勝利!

大家咁話

Race 2

第1場內檔前領棑隊返黎,直路完全冇得追

第2埸仍是有步速

但想揀外檔後追 (9) 路路發 WP 大冷門

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-6 19:22 發表
路短也不能呵求了 

P@4.8已很好

入Q多得幫主
十三少魂游,如果搶欄 郭能何能有Q ?

06-01-2016 19:26
跑馬地
星期三
單T
2 場    2 飛快叻 + 8 從善如流 +
           9 路路發 + 11 高山威龍 $

小楊唔塞就肥咯

06-01-2016 19:26
跑馬地
星期三
孖寶
2 場    2 飛快叻
3 場    2 萬馬奔騰 + 9 勝利雄心 $100

$200.00

叫下糊先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。