推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

贏得少深深不忿

Race 2

單棍 (4) & (6)

對碰W

又輸 Neck

Race 3

雷神休假都內圈操 (3) 現代財星

也許唔係黎 hea,WP

大冷門 (11) 多多快能贏 金龍,兼顧一票

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 20:02 發表
大家晚上好

頭{符符碌碌收錢, 今晚己封蝕本門

咁就食佢大茶飯啦

相關搜索目錄:

中了3.8位置和位置Q,冇肉食

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 20:23 發表
呢舊屎D騎功真係
三甲都係澳洲人

Race 4

排埸5班入3T,大熱3倍不值搏,柏寶2W可能已經收夠籌,蘇兆輝 JC 飛好硬,

可能有2W,呢埸有5倍,又看看英 trainer 和 jockey 又是否有料到?

(5) 幸運新寶W

呢隻幸運新寶果然庸劣,胡森可以 pack 定野番去種薯仔

Race 5

港林飛魚 喜挑戰難度,3歲 130磅夜馬轉場,有三甲已經好叻

博冷要 (3) 氣勢如虹,有20倍,每次跑快活谷 1200 都有表現,功夫做夠,有閘,WP

(7) 紅衣前進 1000 好過 1200,有2檔,也兼注10倍W

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 21:03 發表
R5) 何大熱再加呢舊屎放頭, 恐怕又係埋唔到尾 呢場步速應快, 我搏光芒再现1W3P .

只慮田哥1分都冇

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 21:03 發表
R5) 何大熱再加呢舊屎放頭, 恐怕又係埋唔到尾 呢場步速應快, 我搏光芒再现1W3P .
聽講前日黑田未醉醒操馬 重扇左馬伕一巴,俾大班照肺

13-01-2016 21:09
跑馬地
星期三
孖寶
5 場    4 光芒再現
6 場    12 火麒麟 $200

$200.00

13-01-2016 21:09
跑馬地
星期三
騎師王
  7 [田泰安] @ 40.00 $100

俾你提一提

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 21:20 發表
你翻睇一次就知郭能應該贏既

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 21:24 發表

中鱁O得請食飯

唔中都可以請既

Race 6

(12) 火麟 後勁甚佳,可惜只有4倍

冷門WP 可揀 (8) 共創輝煌,已有走勢,大冷

田泰安騎師王 40 倍落到5倍

呢隻火麒麟會W

Race 7

(12) 栗馳駒上季初出牌仔都有Q,今次試埋跑馬地閘,又有30倍,就搏WP

QT 亂射啦

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 22:07 發表
R7) 感覺细U把幾隻最好 . 重心3,4 呢條15倍Q . WP取4 . 小注拖 埋1, 2
我覺得 1,2 好過 3,4

3,4 太多了,你晚晚玩都會勀啦

Last race

WP 在醒蹄飛 和 財神 中揀

陳醫生 既 (3) 醒蹄飛已有好走勢,WP

互穿 7,10 ,大冷加隻 9,馬房話好 fit

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-1-13 22:25 發表
阿湛起唔到孖
呢個馬主出名喜冷

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-1-13 22:37 發表

阿湛共騎過阿蔡馬4次, 兩次滿堂紅全W, 兩次呢隻紅運上次第5今次第2, 同主馬, 呢位馬主似乎好欣賞阿湛.

同佢老婆係鄉里,講家鄉話,正如他們喜用巫思義,紅色禮物

有D法鬼好臭串,睇唔起中國人,連手都唔握

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 22:56 發表
係你請我食飯至真

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 22:56 發表
我入去有得拉頭馬,但怕俾陳醫生X我成日賭馬

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。