推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

所以馬會一向不多用法蘭西騎師

呢場應該係老爺,每次喜事前都有馬贏

至怕阿師兄騎隻浪漫乃晒野俾苗爺插到佢半死

如此寒風冷雨, 不爆何待?

Race 1 - 三陽成泰

呢个安有, 大鼻就無

Race 2 - (4) 及时雨 Odd:10 Draw:1

呢隻野埋伏左好耐啦

我觉得老吳今晚有料到

引用:
原帖由 細摩 於 2010-12-15 19:36 發表
財富之星~~ 今日留意四眼呂~~
吕 + 黎 上名率極高
但吕生無連捷 wor ...
吃飽 P 都無架

Race 3 - (12) 齐齐掂
阿滇未甩过

安仔騎師王0分跌飛
Marwing 金獅 + 加羅翻版 ?
"生豪" 栢宝set好Q
有11倍 ...
下幾場安仔都有馬
我就好 like 隻常山鳯宝
毕竟砌低讚赏, 此時此刻 ...

细摩好野 ...
呢埸 ... 劲好友, 好玩得福呢程都 100% ...
但外檔 ... 蝕得起 ?
缘是璨烂曾是韋迖座騎 ...
有18倍
搏搏 劲好友, 好坃得福,缘是燦烂QT

引用:
原帖由 細摩 於 2010-12-15 21:04 發表

我FD買左四連環 3+4 拖1,2,5,11,12, 佢依家係度床版夾春袋
呢D咁複杂既注似係老猫

請你食田之

呢兩只仍是100% ... 一只加分加磅, 得番个

呢埸唔信细摩 ... 都係要常山
冇理由甩P, 除非跌落黎

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-15 21:46 發表

你地兩隻會唔會都太好分

港花似是爆胎或造就之作

趙子龍就有蚊患

W都係睇番雙熱中選

冷p吼德叔
下注時P odd 2.3
跑完14.5
乜野近世界 ?

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-15 21:56 發表
老巫叱法

紀安跑讓賽 乾坤大挪移左個W俾老鄉
欧洲騎師唔識咁逼夾跑短途
大地神駒有版睇

呢埸諗左好耐 ...
玩具神話呢埸好好既机会交待
趁呢班对手麻麻 ...
牌仔熱門 tim ...
但諗唔明只飛躍王子 odd 17
大摩既馬兩个礼拜就出黎 ... 好西利 ...
呢條玩具 + 王子有得分QPQ
P 都係要玩具, 兩注W

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 細摩 於 2010-12-15 22:12 發表

柏寶之前操過兩課, 停賽後搵老巫, 超一磅, 加王牌, 有誠意!!!!!!!!
唔似咁掦既

尾埸冷品 - 再來風

今晚係十分傅统的快活谷搵食馬 ...
有幾埸跑得好難睇下
欧洲駿馬 Box 到离奇, 十屆冠軍
大鼻幾十岁仍大红人
高雅志又准
香港馬圈幾十年都無幾個好騎師
欷歔 ...

今晚復出

Race 2 - (11) 東方駿馬 QT 拖 西域雄心、快達小子

今晚捧梁家俊

Race 3 係芙蓉威龍W Q 永同

有膽也拖不到Q

Race 4 - 皆大歡喜

係大陸而家好難上 Xocat. 所以常講講下斷綫

聽日最中意大鼻既神州八號,試到準,上次2/5倍當然先丁 ...
聽日有得分
Race 6 - 逸逸友福大鼻上回全程三叠

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-27 14:36 發表

曬冷王
The first time 2,000m, 128 lbs, 3 years old, I don't like this time....

I believe (8) Place chance.

French jockey are real contollers previous ...

Race 2 - W
Race 3 - Big Nose Q odd 8 ... I believe they bet QT + F
Race 4 - Big Nose disappeared, and (14) W

I will say race 5 winner is either (2) & (12)

I bet (12) W and (2) P and PQ/Q 2+12
French Jockey is really serious ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。