推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

禮拜日我個朋友隻團體馬又話贏得呢,又話入去食飯有得影相,呵呵,紅海灣

綜合報道)(星島日報報道)本港富商馬主謝國輝經營的內地水果連鎖店倒閉,又被指向同鄉借款未還,疑欠債逾十億元,至今下落不明,惟網上流傳一段他躺臥醫院病牀短片,對着鏡頭哽咽地表示會繼續經營水果店,不會潛逃,其後再流傳一張疑是其「死亡證」相片。有自稱債主的同鄉,質疑有人「詐死」,暗中逃往荷蘭隱姓埋名。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

隻龍華使唔使拍賣?

我地去投番隻

改番個好名

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-13 23:54 發表
琱W网睇完, 仲要俾深圳通輯

我估大6呢穫股汇齊跌真係輸死好多人. 我大6D客輸一千幾百個鴾韙饁珙O. 最近成日同佢]吹點樣“資金外逃”
我住緊個屋苑個開發商香港人都破左產,間 Management 和 Carpark 都俾人接收了

我買個車位佢話唔算數,而家都要集體打官司

13-01-2016 23:36
讓球
星期三 22 熱刺 (主) 對 李斯特城 (客)
主 [-0.5/-1] @ 1.93 $2000

$

讓球主客和
主 [-1] @ 2.80 $500

$

過關 主客和
3X1
星期三 15 車路士 (主) 對 西布朗 (客)
主 @ 1.32
星期三 16 曼城 (主) 對 愛華頓 (客)
主 @ 1.39
主 @ 1.62 $1000

$

我睇好 Hotspur

而家 1:1

聽日淋地

引用:
原帖由 leowww 於 2016-1-16 17:16 發表
今日再追 Hotspur
-1 和  + 波e 1:0

3:1

16-01-2016 18:53
讓球主客和
星期六 5 熱刺 (主) 對 新特蘭 (客)
主 [-1] @ 1.80 $

$
$

16-01-2016 22:47
讓球
星期六 51 阿士東維拉 (主) 對 李斯特城 (客)
客 [0/-0.5] @ 1.78 $

$

16-01-2016 22:47
波膽
星期六 51 阿士東維拉 (主) 對 李斯特城 (客)
客其他 @ 60.00 $

$

過一口

雨過天青

青天白日 is too late

Race 1

花紅大熱 3.1 有點熱唔透之感

我估同 (8) at least 距離兩班, same as 嘉福,(8) 系源 Blind Luck,100分以上既馬,上次 2.2 odd 乃肥鬼認為你班賭馬的太自以為是,ignore 肥鬼 和 大鼻 係乜野人, so give a lesson

(8) 心思熟慮 W

(唔使 Place 咯)

冷腳 (13)

起飛,位置得番 1.6

無厘頭馬,還要 1、2檔

Race 2

(3) 永得米 莫、肥 熱門,算了,心思連 Place 都冇,another 奸狗配莫雅

有咁好心?

揀 (5) 回鄉更好 WP,4班輕磅已近多次,腳 1,2,9

17-01-2016 13:14
沙田
星期日
孖寶
2 場    1 紅旗飛將 + 5 回鄉更好
3 場    2 紅旗福將 + 10 育成寶寶 $100

$

肥鬼死火兩場 可能呢埸冷門就贏

但雷神騎神仙皇牌馬最近好似 90% 以上入三甲,所以 (10) WP 應該好穩

引用:
原帖由 KMY89 於 2016-1-17 13:54 發表
17-01-2016 13:14
沙田
星期日
孖寶
2 場    1 紅旗飛將 + 5 回鄉更好
3 場    2 紅旗福將 + 10 育成寶寶 $100

$

肥鬼死火兩場 可能呢埸冷門就贏

但雷神騎神仙皇牌馬最近好似 90% 以上入三甲 ...
勝敗乃兵家常事但大鼻咁騎法太礙眼了吧?

雖然我是收錢

17-01-2016 13:45
沙田
星期日
孖寶
3 場    2 紅旗福將 + 10 育成寶寶
4 場    14 非凡者 $100

$200.00

17-01-2016 13:57
沙田
星期日
孖寶
3 場    2 紅旗福將 + 10 育成寶寶
4 場    2 幸運名駒 $100

$200.00

Race 4

呢場比較精神,因為有賠率,Q/PQ 我賭 2, 9, 14

三隻實力我覺得甚接近

(9) 係堂堂 賭后之馬,淪落4班已經眼冤

13仗用11個騎師,如果今日贏,可以解釋 只合淋地

(14) 係追風駿足系,已隨時可贏

Race 5

第4場終止了收錢,no fun ...

雷神要創造奇蹟,我覺得8歲6W 真不可思議,

(10) 係神仙皇牌馬,跑 1800 有難度但榮董若要 Derby 呢埸要W,有5倍

(8) 三思係過倉馬 上次成年冇跑都近

W 我睇 8, 10

QT 大茶飯 可配 5,7,但求中可配 6,13

相關搜索目錄:

中左 (10) W 但唔中Q,榮董打呲有參賽馬咯

比卡超唔用郭能入Q 爆呔

相關搜索目錄: 賽馬

17-01-2016 12:01
沙田
星期日
過關 位置
3X1
3 場    10 育成寶寶
5 場    10 東方快車
6 場    4 開心遊戲 $

$

17-01-2016 12:01
沙田
星期日
過關 獨贏
3X4
3 場    10 育成寶寶
5 場    10 東方快車
6 場    4 開心遊戲 $

$
$

Race 6

今日 John Side 貼士 冇花紅,尾門係開心遊戲,雷神話係贏梗的馬

腳 我冇乜心水,可能只有 大天龍 有點能力,雄心威龍一族

所以QT 拖 6,11 冷腳

Race 7

海都巨星 9百磅 郤是泥怪

(11) 喜菜上次 99 倍唔塞有位置,今日得番17倍,意大利馬 唔知濕泥得唔得 ?

WP 揀 (1) 藍天堡馬

早己操好、試準

曾退出過,上個月warm up

今日 14 倍,可惜劣檔,仍必需1W3P

今日重心投注

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。