推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

唔係 12 檔已W 咯,可惜

17-01-2016 15:58
沙田
星期日
過關 獨贏及位置
2X1
7 場    1 藍天堡馬
8 場    4 紅海灣 $100

$400.00

17-01-2016 15:58
沙田
星期日
過關
2X1
位置
獨贏及位置
7 場    1 藍天堡馬
8 場    4 紅海灣 $100

$200.00

Race 8

肥鬼今日全面收皮 但呢場大冷卻同馬主話 W 得,咁就小小玩下啦

熱門不怎穩,穿大冷 7,8,12 搏爆

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-1-17 16:12 發表

我要 8 win, 可惜無眏
9百幾磅不利濕泥

Race 9

Disregard 方嘉柏好靜外,(3) 豪逸 B2 WP 值搏

(2) (3) 和 (7) 係跑 Group race 既,返一班好著數

Last race

我不明白 (1) 曲院風荷 3歲已贏 2000,但跑了那麼久仍跑 1400 ?

這馬跑 葉森打比的

現在跑3班

我不敢講他的機會,可能佢三日冇食飯

但我不敢投注其他馬

有這種練馬師,Deep Impact 來到都只跑三班的

冬眠中

Race 2 - 雷神試4次閘乘勢好運唔騎,騎隻魯芬 2.2,乃予其挽留,不如目邑

小試 (4) 發明小子, 100倍,有一課晨操有進步感

Race 3

何 + 雷好準 但1.8

揀 (1) 駕迅 WP

黎榮韁繩好D唔片三甲必入

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-24 13:00 發表

大定細
回鄉 ...

沒有好馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-24 13:39 發表
全世界做福星

係要用黎榮,次次都有事,唔換得人?

Race 4

魅力好漢、駟寶 今回合程,兩隻皆有W機會,

(8) 有泥地績,WP

冷門加埋優勝,熱門拖T

Race 5

(5) 駕悅

十三少留後搏位,馬房好大信心,10倍W 好抵搏

全日重心

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-24 14:28 發表
揾佢做重心

穩過赤腳上大帽山

真係冇x用

Race 6

大摩,凱旋生輝 W

Race 9

(4) 嘉應之友 B1 有8倍,值搏 WP

容馬房個資深師傅吉叔認呢隻喜蓮好靚

重靚過隻喜蓮標誌,我金精火眼鴿住個閘,刁,又推又打,一滴都冇

爆三千幾Q,暈 ...

Race 10

(2) 好過 (1) 既,(1) 有喘底,搏咁密做乜?

(6) 明月,初出 1600W,如果慢腳咪 PK ?

我揀 (3) 幸運如意,上場 留得一流,果段爆 係 1800 - 2000 既爆炸力

1.000 萬獎金

大摩臨老花叢,邪花入宅雞犬不甯,不看好

23-01-2016 20:22
沙田
星期日
騎師王
  8 [蘇兆輝] @ 65.00 + 10 [郭能] @ 175.0 $100

$200.00

望郭大俠帶摯

會告嗎?

柏寶跟咁前托咩?

Last Race

(2) 華美之友跑場大長途練氣,實用心良苦,4歲北半球馬,怎會是3班?

今日10倍,如搏可勝,我搏WP,冷門注意奇真

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-24 17:20 發表
誰告誰
莫雅夾到布文抽起 ...

即刻要趕入埸

老友 泡泡話W,老苗今日郁手

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-31 12:23 發表
先來個阿蘇

Purton 操 (2) 好有心機,我捧(2) WP,拖莫、蘇

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-1-31 12:33 發表
蘇 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
就單棍

有20倍,真係肥哉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。