推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

28-02-2016 13:45
沙田
星期日
孖T
3 場    1 華盛高飛 拖 2 勝利寶石 +
           4 花月流星 + 6 嘉福 +
           8 五星特工 + 12 神奇小子
4 場    1 心花怒放 拖 3 總統至上 +
           4 藍天飛馬 + 7 勁優秀 +
           9 天心星 + 10 都靈明珠 $10

$1000.00

叫糊

Race 4

第1場泥地W放頭Q後追,唔知到究竟,

如果(3) 識跑泥,贏梗,但 Unknown

(1) 心花怒放 磅重冇分 我估位置,

冷腳可敲 7,10

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-28 14:12 發表

獨欠嘉福保安
沙田
星期日
單T
           12 神奇小子 $100

$600.00

狡兔三窟

引用:
原帖由 KMY89 於 2016-2-28 14:06 發表
沙田
星期日
孖T
           8 五星特工 + 12 神奇小子
4 場    1 心花怒放 拖 3 總統至上 +
           ...
暈 ...

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-28 14:33 發表
雷神真係無搏雷打電劈
隻野係咁多料咯

雷神唔係騎佢既,應承左騎霸氣,但霸氣後備R1

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-28 14:35 發表
六重都有得中

食幾多 著幾多 ...

Race 5

本場為重心投注

(5) 駕悅 WP 拖 2,8,11

駕悅屢誤庸手

今日配莫雅 B欄利後追,不拼何待 ?

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-28 15:06 發表
不前不後
賽馬就是這樣的

相關搜索目錄: 賽馬

Race 6

天才2班 Winner 上G1 +11磅 4.7倍,入三甲我都奇怪。

1 - 3 號馬王級 但健康都有過問題,

(4) 大印銀紙 有 7 倍 更值搏

QT 既不敢飛 1 - 3 那不如 WP 吧了

引用:
原帖由 KMY89 於 2016-2-28 15:26 發表
Race 6

天才2班 Winner 上G1 +11磅 4.7倍,入三甲我都奇怪。

1 - 3 號馬王級 但健康都有過問題,

(4) 大印銀紙 有 7 倍 更值搏

QT 既不敢飛 1 - 3 那不如 WP 吧了

位置得番 1.8 ,正常

只要贏 1 - 3 任何一隻就可以

老細英明,知馬仔唔夾雷神

下次明月千里也應易配了

Race 7

蘇保羅2W 勇冠王 還有4倍,初出華盛高飛開飛 3.7

我覺得奇怪

WP 我搏 (9) 拼搏小子,休假了大半季,分減得有利,好檔,有10倍。

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-28 15:50 發表
反正已奪了17倍處
包生重有兩枝簽 available

引用:
原帖由 KMY89 於 2016-2-28 15:52 發表
Race 7

蘇保羅2W 勇冠王 還有4倍,初出華盛高飛開飛 3.7

我覺得奇怪

WP 我搏 (9) 拼搏小子,休假了大半季,分減得有利,好檔,有10倍。

估唔到會輸俾十三少

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-28 16:09 發表
呸都無
前置今日蝕章

雷神披到冇,潘頓 (3) 明贏變位置

今日3隻轉倉馬2隻入Q

Race 8 W 揀 (5) 誰可拼

P 得2倍不值搏

正路單棍 (1) 大運財 既,冷腳大摩 6,7,8

蔡san、告仔 今日啞左火

郭能走生位有位置吧

Race 9

(7) 馬跑得有晒過關飛

和勇冠王完全不同

1600 更合,是打比奇兵

如果呢場 +10 分,有機會入選

除了賠率,無挑剔之處

有邊隻好過佢 ?

Race 10

今日第2場重心投注

(10) 萬馬飛騰 上回第4 +1分,和觀自在相同 而觀自在剛入Q

WP 必選

QT 歡樂一生、閃耀鑽王 和三寶叫糊的 育成寶寶

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-2-28 17:47 發表

我要  9》10,11,13

我要

聽下師傅話咪中晒咯,成五千蚊T  

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-2-28 17:56 發表

勁, many  thumbs  up !!!!
勤做功課

相關搜索目錄: 功課

做乜俾人洗左版?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。