推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

I guess French jockey horses are place chance in Race 6 ...
Better to choose (2), but I try bet W, no P this time.

Dear All, Happy New Year !

如果手風唔順, 呢場買$10 (1) 包裝選擇 Place 轉個運
上場1,800 紀錄時速
呢場(3) 今屆2W1Q
輸俾曬冷王
有幾多料白德民最清楚

我認為包裝選擇是 Sure Place 的,有Place Odd: 2 好抵
白德民騎師王有 5.5 我下了一注
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

呢場想搏下 (12) 駕寶

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-1 16:05 發表

班分勉強夠 檔磅有利 難得操得 但唔係快地馬

似無W相
俾番個賠率你

Race 8 法系僅一將支持大局仍W
跟紅頂白,Race 9 要揀 (5) 红日

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-1 16:40 發表

要過 4, 9, 10, 14
我只係覺得 (3) 傾力之城 係最大敵

摩仔, 時勢造英雄而已 ...
傾力之城馬主係楊凡城
A記燕梳從前既 CEO
大有錢佬
獎金全部做善事
場場去馬不理冷熱

買紅日完全係旺弱家
有 3.1 Place 係好豐收啦
仲加條 PQ 添 ...

氣乜交餒?等我介紹兩隻好馬俾你騎下

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-1 17:14 發表

呢場簡單d , 挑老巫
小橋流水 P

吃了一餐 3.1 x 1.4 P 2x3 元旦大餐
當法系騎牛我會諗諗呢D馬房

大摩同人講隻軍事攻略高過摩法幻影
白德民打吡會騎呢隻

不過, 我就信唔過個馬主 lor ...
呢條古惑仔隻馬大熱

智友 +29, 國中無料到, 確叻迅久沉
法系呢場無料到
加州 >1,000 lb 馬 128磅 好辛苦
如果韋達唔三心兩意 應該赢得 拖冷腳

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-1 17:40 發表
誓不低头
再挑老巫
+ 29 lbs

當法系無料到時是應該投東 + 蔡明紹的

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-1 18:15 發表

945大元普通獎

儉省得明智
今天赢了錢
算是好開始

今日頭幾場無得賭,同屋企人吃元旦飯,唔想看跑馬破壞氣氛,
Anyway, 做人要 balance ... 橫掂今晚有 MU

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-3 18:44 發表

終於都開番1:[email protected]

無d運仔都暈得

推落車仔走地1:2和@3.9   

90'車仔連趙兩粒 h:" /> h:" />  

轉頭好彩失而復得

出一舊收番13舊 :lo ...
如果睇反勝時成班友攬住肥安時那覺得佢地不是打假
但Last minute 又輸多粒又真係好假
呢隊曾守到巴塞無符 ...
輸三粒俾維拉
奇怪嗎?

如果蔡明紹都屬法國兵團,那昨晚八場法系6W.

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-6 18:41 發表
車仔屢敗屢戰 雲端一躍而下 紓尊受橙狼一吻
如此下去,可能下届歐冠無份

外行如何管內行? 老細管多害事

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 12:28 發表

經者常也 不萎只縮 更好都弊
凡此兩種,皆可專心賭馬

今日韋達座騎似是而非
法國兵團仍控制大局,最少5W

欲練神功 ...

Race 1 - (3) 時尚 P  夠正氣

我中意大鼻既幸運紀錄 (周歲24萬 A$), 喜蓮 - 呢系馬以前係賓康法系的,
杜老誌既軍旗,共創未來都係佢手下敗將,安仔既雄心。

法兵真利害,D飛都利害
會唔會過口孖,定會開精靈勇駿?
幸運紀綠價格好貴

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 13:14 發表

抵到極
大摩 E1 馬好準

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。