推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 7

本場次為全日重心

(9) 燈膽大師 WP

Mastercraftman 血統,在4班便宜莫甚

上場已有良好走勢,今日跑法也有利

找不到有3隻好過佢令佢不入三甲

QT 各有心水,我拖 飛馬 和 電子鳳凰

哈,十三少大熱添,真係牙煙

韋達棄騎贏

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-3-6 15:40 發表
忽然又有得冚
扲,你講果個通常係形容身產,或十三少

雖然贏了錢,但燈膽大師令我失望

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-3-6 15:54 發表
咁天冚地

定天扲地

視乎步速而定

Race 8

雷神手風弱

熱捧不宜

摩高係好馬,如配好手 我必晒冷

配十三少 就咪搞

WP 搏下(5) 安荃,上埸莫雅未見真章

今日8倍 好賠率

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-3-6 16:04 發表

博老巫

4,7,11

老巫 賀賢今季位置都冇

大摩3W

Race 9

十三少推辭軍歌 騎 (5) 隨心隨意

馬交 friend 開 21' 段速 (5) 不贏也三甲

什麼猛都被燒乾

揀幾隻後上既串下睇下四太算了

1,2,5,11

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-3-6 16:18 發表
咁隻,蜢仔點睇
停過課

引用:
原帖由 leowww 於 2016-3-6 16:29 發表
R9) 今日重心場次, 傾向蔡San 用勁勢狽磅, 重心活力寶

最後一埸W在三班,二班未W過,今日G3

Race 10

全日重心投注 (2)

可惜係大熱門

(3) 競駿高飛 上次好眼冤,直路插個 dead end

潘頓騎呢系馬系保証冇 hea

單棍 老巫,馬房話 (6) 有三甲

Race 11

今日兩場重心投注都過左關

睇埋呢場均勢場合

有幾隻日後會係高班馬

兩隻熱門 5 & 8 唔值,上次都冇跑錯

WP 投注 (6) 經典帝國,柏寶呢種大牌 肯做 hot walk, 有10倍,乃必殺技

今日利前領,對經典帝國有利,希望柏寶唔好 hea.

落飛

我都跟手落

得番 7.5W

晒你冷

柏寶未免手辣了一點吧?

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-3-6 17:54 發表
今日d冷冰腳
06-03-2016 17:24
沙田
星期日
位置Q
11 場  14 盈豐駿駒 拖 2 華美之友 +
           3 贏男 + 4 靚猴王 +
           5 再開心 + 6 經典帝國 +
           8 美麗鉅星 $100

$600.00

一直都有跟呢隻冷門,估唔到沙田出擊

落雨有冇影響條跑道呢?

Race 1

快趣的 -30磅仍大熱門 2倍,1.3位置,真係勇武,我冇膽

WP 揀 (5) 蜜圈,4班和智明神駒串Q,贏春意溢然,排4檔,有9倍,1W3P

QT 拖 2,7,大冷腳 (10) 熱刺

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-3-9 18:53 發表
學波波咁用自己方法回鄉先
拖了一票,WP 揀了蜜圈

位置得番 2.2

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。