推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-9 15:16 發表

我支砲射左
呢牌去得 ZMT 多,中意食餐?

當年隻加馬進財常爆

第3場中左隻偉龍 4.4 Place + Q 234
無乜輸贏
呢幾場熱親都釘釘,安仔騎果只熱果只釘果只

Race 6 - 要(2)軍旗

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-9 15:31 發表

主要是正式解決了那個高妺...
又用你對蒼井空果種方式?

女人唔縱得既
臺灣人叫女朋友做馬子,好似跑馬咁經常要開鞭打X佢

Race 7 應該係法軍天下 lor ... 喜蓮智星
拖埋堅旺財
韋達騎呢系馬未甩Q

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 15:47 發表
滇仔係意外定護駕
今日落飛幫乃晒野 標青 ... 洪福齊來 ... 喜盈門

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-9 15:52 發表

就是開鞭打得少....谷到自己鼻都紅晒....星期二在ZMT吃個套餐消腫
小心D餐具乾淨 .... 因住第二度紅晒

第三場我都睇到好笑 ...
果幾條黃面佬個個好似做實Q 保護隻偉龍
寧走三疊都唔上黎
Anyway, 我買左偉龍, thank you.

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 15:59 發表

兩個罐頭貨

皇帝如有意開苞得個叫字
今日摩家軍好靜

赢開千六縮程
驚乃野
白德民常技驚四座
例如上星期
贏得既馬係佢地 insider 買到
外人贏到係好彩

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-9 16:02 發表

都系星期三帶埋萬二蚊去過D正常生活好D....
呢匹夠頓位

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-9 16:21 發表

呢个騎練配搭,大熱情願忍手
Race 8  旅英有6倍,求到好賠率了.

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-9 16:36 發表

呢場好似有d陰毛 , 会試吓聖迪達
有可能佢係紀仁安既替身

我無所謂,因為齋P

買左喜蓮和旅英 2x3P
年紀大,中意穩陣

紀仁安今日熱門全軍盡
呢隻雄心威龍又點呢 ?

有小小分頭 Win 4.5 ,我覺得會搏
3班難留

雄心威龍拖韋達 + 印度光雞

買果時 P 有 2.0
跑完 1.3
真離譜

Last race - 陽明係大馬主,唔會太玩野
今日 John Size 皇牌 富貴已W
另一就係呢隻
John Size 罕有星期六加課親踱

Leg 凱旋星輝

飛(1) 古惑仔馬

今天小豐收 ,雞爺記得過兩日上黎吃羊肉,也歡迎樂駝

今晚買一百幾十曼魚打落水狗

費Sir 也俾個面吧 ... 成班曼魚行行行企企
見到 Giggs 、Owen 好感嘆 ... FA Cup 如不練新兵用老柴有啥意思?
睇馬仔係森多利亞幾掂

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 20:52 發表

多謝師父

食完羊肉去吹風

會唔會風騷d

雙紅捉蟲會 玩下先    1:1 補個和
都幾高興既 ... 開枝酒 ... 天南地北

呢排豐收因為跟法兵,Race 1 揀(6) 有合理賽績
Race 2 - 唔明童夢點解换人
呢個馬房最多落飛黨幫趁
一班古惑仔
已成邪道馬房
想揀飲水思源,但沒有打疊
於是揀技安 風陵渡,草都近

全日最喜歡 Race 6 進取,前晚睇操有個有趣鏡頭
個師傅拍跳時拉到好辛苦,面容扭曲
前三場個巫良騎練交連續三場第4
於是拉倉
棄暗投明
今日大樹遮蔭
不赢有P
最宜Kmy呢種大P黨

呢D 乘奔御風、童夢 古惑仔馬房 熱倒冷爆
飛魚無績可作據
技安得大鼻教外遊和塞車之術 ...

Race 3  揀技安棄騎(8)尚駿心,依樣葫蘆

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。