推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

呢牌雷神手氣麻麻

Race 4 -

泡泡 (10) 檔難跑,揀(2) 大龍騰 WP 做膽

冇 Pacing 其實最利 十三少 但大熱無謂掂

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-5-11 20:41 發表
飛馬看花 WP
Leo 又係飛馬看花

R4) 飛馬看花 脚 1 確威龍 6 歡悦星 9 越跑越好

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-5-11 20:48 發表

老笠, 得返6.8倍.
老爺會唔會再W ?

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-5-11 20:55 發表

如果唔係怕左達少, 應該中埋單Q.
隻馬都唔係乜野好料咯

Leo 今晚精選 Race 7 - (7) 新妙星

KMY 今晚精選 Race 8 - (11) 氣勢如虹

Race 5

(12) 內檔有 5,6 頂住佢埋唔到欄 佢不能領放就瓜梗

(11) 雷神 上次4疊都跑得唔錯,今次會有三甲機會

(8) 也有能力贏

雷神騎師王有 3倍

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-5-11 21:20 發表
享耆英贏埋

小妹18分 6 - 8場唔好騎,特別係威威寶貝雙重加分

雷神呢兩場牌面唔弱

睇下騎師王乜賠率

莫 + 方今季合作麻麻地

索咖啡實力一般而且健康有過問題,不值大熱

(7) 金碧光芒上仗後勁凌厲,WP

相關搜索目錄: 咖啡

Race 7

雷神18分,蓮花跌磅又未跑過跑馬地,得兩倍

呢場有出冷機會,

Leo 要新妙星,我揀前領 寶正寶

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-5-11 22:13 發表

我都係寶正寶

騎得好論盡   

Last race

消息話 氣勢如虹,有十幾倍,值搏

我覺得而家可能 1200 更合

引用:
原帖由 popopo100 於 2016-5-11 22:41 發表
跟你1000-----頭、、拖2=10=8

有壓力

引用:
原帖由 popopo100 於 2016-5-11 22:58 發表
又。。。。。。。。。。。。賴野

11倍W 打到7.1,3.4倍P 得番 2.1

有心去馬但形勢唔就,奈何

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-5-11 23:07 發表

老實講, 呢隻馬除左1200路程未有過任何根據之外, 評61分都唔易贏.
評分是否到頂我一向好少諗,頭3名都係今季多W大幅加分馬

所以氣勢如虹未能批判佢61分就見頂

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-5-12 20:12 發表
倦鳥知還   
放完草?

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-5-12 20:12 發表
倦鳥知還   
莫非駝爺去左重熒探下外母?

Race 1

狗餅 1400,探子話雷神楂旗會有重賞,雷神親自做閘,有8倍,WPQ膽

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-5-14 12:59 發表

5,6,7,10

Race 2

捧小妹終於中招,肥鬼馬房熱門,呢D馬房小妹都變奸妃

敲冷門 (8) 急急腳,血系 擅泥地,馬跑均速,有20倍,抵搏

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-5-14 13:17 發表

可惜雷神不入腳有Q無T !
埸地不利後上

Race 3 - 要 (8) 雷神 WP,拖 1,3

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-5-14 13:44 發表

隻鷹大熱都有4.4

柏寶好不了湯尾幾多

搏w完全不值

柏摩今季合作10次,9次不入三甲

Race 4 揀 B1 今日可跟前既 (10) 威五,單棍 馬司令

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。