推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-16 13:56 發表

依樣葫蘆未必得

肯定好過東施效顰般肉痲骨痹   
嘻嘻,多謝提點, 即索
呢D咪叫老掉牙的回馬槍
橋唔怕舊

阿蘇話一月會掂 ,睇下新希望係咪第3W
幫主Draw 1 真係好正,
Q我揀京城三寶 (B1 到位)

起左個孖,未飽,it is the beginning ...
有預感今日會大豐收

Race 5  睇下姚本輝會唔會用豐衣足食做攬頭,呢隻馬三班都有利
何況四班?
天外之天缩程
腳拖60倍的玩具神話,上次跟太前啦

相關搜索目錄: 玩具

幫主頭關,副幫主尾關,蘇生食埋安慰獎
杜利來抬轎,大鼻P40, Q1400,一網打盡,佢地豐衣足食

Race 6 - 希望杜利來會進取

上次技安去馬,大鼻跑個含蓄的第3
如果唔得,無道理出黎 hea
未交待,
呢場要神州八

南華果場好波,似足利記對AC,
Anyway, 呢D波都係得啖笑,
香港無本地波賭
大陸有
呢個班主爐火純青
陳七又識撻Q
輸波贏盤皆大歡喜

舊年大摩D做唔到磅馬都交賴維銘
上個月都有隻王子
唔明點解用郭能

依家係大陸上唔到Xocat 了

如果呢幾次賽果正路,今晚係時候爆爆 ...

Race 1 - (9) 穩操勝算 P

今晚韋幫主好多大熱,但我覺得不穩,反而唔熱果D重好。

全晚心水:Race 3 - 再來旺財,薛達志為左要出佢,犧牲左賞蝦王報上星期 1,800.

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-26 19:15 發表

返左落黎

唔多信穩操勝算
尋晚睇天光,中了袋鼠客其他,半場打水片,要紅鬼反勝,傑斯真係堅

Race 2 - 夢幻魔術

相關搜索目錄: 魔術

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-26 20:11 發表
郭能心路W大熱   
我 (2) 膽 拖 7,8,9.

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-26 20:25 發表

揮揮揮春
輸俾慢放 收P

R4 要天賜福星

下半場反勝   R5 威海歡騰

R6 海力童

一鋪翻本 ...

西圈開糊、惡過老虎  再黎

R7 - 福到多多
R8 - 易搏贏

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-26 22:04 發表

二不離三 , 呢場要勇猛神駒披
余潤興七隻神駒5隻W一隻未出一隻未能有表現就係呢隻,聞說大告叫馬主把呢隻退休無謂浪費養馬費

如果今晚輸左馬,買波搵番

波圖(-1) 1.57

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-30 15:46 發表
R7) 深智能業
呢D問題馬要抖一排退燒
我要肥仔糖

尋日大陸盤少林寺讓一球收九折
Kmy 心想有咁大隻蛤乸?
古惑馬主果然 ... 明庒暗庒
估下都收幾億

哈 ... 揾兩件退休過氣老倌引成萬人入場

出年買埋雲達沙啦

誤中副車 ... 小喇叭

1,600 我鍾意友誼第一

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-30 16:12 發表

師父, 幾錢簽兩件老野任佢up, 整埋兩間豪宅佢住, 見光錢, 好過搵人洗.

細摩十幾年前睇過本書, 講40-50年代, 點樣將錢洗, 拍電影, 體育會, 做大戲... 似埋.

所以球壇亦只不過是一些人的把戲~~
哦,佢係廣東收波真係收得勁
尋晚輸波贏大錢啦 ...

如果我在常仔都中意係MU睇馬
有兩個老外 ... 賭完至計 ... 又有折
食野又唔使埋單
我買P 又細注唔怕佢地走數

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-30 16:13 發表

4拖2,3
我拖 12, 13.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。