推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 5

如果金筷子 可以同 軍歌、神州小子鬥足一條直路

今晚又有什麼對手呢?

20倍W 5倍P

呢種情況是最無奈

要不唔賭呢場,要賭就要 (4) 了

Race 6

長莊一檔

(10) 天賦致寶 WP

引用:
原帖由 leowww 於 2016-6-1 21:28 發表

笨實鱁 !! 鐘意何澤堯竟然唔加多一票方仔

唔係好分

歐洲之星騎法太斯文了,否則有位置,可惜

引用:
原帖由 leowww 於 2016-6-1 21:58 發表

我幾十條飛過關 12 拖 1/8

隻(8) 在舊馬房學壞左,成日漏閘

Race 7

7,9,11 有點兒悶,(11) 雙重加磅,不值大熱

QT 加隻大冷 (3) 御皇鷹

飛 (1) 蔡 san 不在香港

單W (9) 段段有,賀下 新郎哥

引用:
原帖由 leowww 於 2016-6-1 22:04 發表

諗住佢轉倉有鬥志
冇撚用 馬房 轉入 奸狗馬房 既馬 = 一隻 冇撚用 既 奸狗

Race 8

我自選既全日重心 ,唔係消息

但呢個為房甚為奸惡,所以未能大注

(3) 小島怡情

季初用巫思義已試准,馬重口,用小妹末能留,蝕位無數仍輸近

今晚2檔 配功夫好既 郭能

有6倍W

如果 (3) 係 positive 的 馬房,就 all in 了

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-6-1 22:44 發表
天長地久也有時盡

湯仔棚尾拉箱前還有嗎

你真見過雪中送炭?

個個留條私家路俾潘頓

今日好多人入場呢,人山人海

第1場至4場都收錢

Leo 提供 第5場 (1) 騎練關係一般,不賭WP了

馬房消息係 3,10,13

加埋 Leo 選擇,就 1,3,10,13 啦

WP 揀 (13) 全勝恣態

Race 7

(6) 魔連奴 WP

05-06-2016 14:34
沙田
星期日
孖寶
5 場    1 爪皇烈焰 + 3 明目張膽 +
           13 全勝姿態
6 場    2 風火勁駒 + 5 老友記 +
           6 魔連奴 $100

$900.00

Race 7

我唔敢用霸氣做膽了

互串 2,4,5,6

Race 9

如果要敲冷可考慮 (9) 英明神勇 & (13) 君臨大地

特別係 (9) 英明神勇,有底質,上回已 warm up,36倍W

引用:
原帖由 popopo100 於 2016-6-5 17:16 發表
英明神勇j勁
英明神勇j勁
英明神勇j勁
英明神勇j勁
英明神勇j勁
05-06-2016 16:57
沙田
星期日
獨贏
9 場    9 英明神勇 $3000

$3000.00

05-06-2016 16:57
沙田
星期日
位置
9 場    9 英明神勇 $17000

$17000.00

引用:
原帖由 popopo100 於 2016-6-5 17:18 發表
得分3.6= = = == ==  =
我下注時是 5.8 的

引用:
原帖由 popopo100 於 2016-6-5 17:17 發表
師傅R1010010101
05-06-2016 16:50
沙田
星期日
孖T
9 場    2 精氣神 + 8 太陽喜喜 +
           9 英明神勇 + 13 君臨大地 +
           14 將才
10 場  2 好易搵 + 3 旌暉 +
           5 公証揚鳴 + 7 紅海灣 +
           11 按得澄 $10

$1000.00

自已揀啦

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-6-5 17:26 發表

師傅咁重手

今日好順

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-6-5 17:26 發表

師傅咁重手

贏谷輸縮

引用:
原帖由 popopo100 於 2016-6-5 17:32 發表
2 好易搵 + 3 旌暉 +
                傲飛星           + 7 紅海灣 +
           11 按得澄 $10
換一換

四重彩都中埋

開工

Race 5

(1) 有心人 前仗亂跑失W,今日 P- 按分三甲甚穩,

小妹6檔 2 - 4 檔全部快馬,已失形勢之利

能入位置己難能可貴

QT 拖 5,6 大冷多一票 (12)

Race 6

小妹騎唔掂 (9) 返黎俾返 郭能才 +4磅 實在好著數,WP

班次實在有利,賠率值搏,Q番小妹 有40倍

PQ 都有百零蚊

單Q算係咁咯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。