推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 好野吃不完

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-20 20:29 發表

吃靓女三次仲食得落中女。。。服。。。

我睇如果再有 freelunch 佢食多件都重得

引用:
原帖由 冰河 於 2012-2-20 22:45 發表
星期五都可算是Xocat的經典了,竟然兩個壽星公要一齊「食自己」.....

如果唔係星期六在日日豪有「重賽」,睇怕當晚要兩個壽星公在酒店房互打飛機呢.....
柴爺就係留一手,你就真係好揀擇 ,感情要培養既

相關搜索目錄: 酒店

我同意哈哈笑比較高,富豪PR 比較參差的,在吃宵夜時在日光燈下真係有點走樣

引用:
原帖由 Retav 於 2012-2-21 00:59 發表
那天晚上真系好奇怪... 好似自己帶女既兄弟, 佢地既女全部都好過富豪個d...
七公既 sweety
小弟既 potato chip
jack 哥既jack 嫂..
重有師傅點都走唔出佢既睥罅既野蠻...

好似全部都ok 過富豪... 好彩我有自 ...
在騎牛揾馬 ... 先排揀D馬搞錯左,揾左隻河馬 ,麻X煩,話就話 FOC,多多要求 少少貢獻,焗住切 ...

先食住回頭草   

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-21 14:17 發表

恭喜七公, 沟到云南美女。。顺便又飞埋中女妈咪。。甩难。。对不起。。应该是痛失了一个FOC。。。

我就一直都吴愿意去女女家里住。。都系 ...
Miss Small 想搭程尾班車,In fact, 外面風大雨大埋個避風港是上策,最好搞個小寶寶咁就晚晚四送一湯天倫之樂地老天荒

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-21 14:53 發表

食下住家饭真系吴错。。可惜我都系放浪不羁坐吴低。。今晚又去哈哈笑啦。。也同女女讲左吴会有麦承担。。只能答应多去看她。。。

也叫她 ...
Ms Small 錯在相見恨晚,早兩年實搞掂你做左我地阿嫂啦

一龍二虎三狼中,算你係最易被收服果個咯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-2-21 15:01 發表

大哥你也太随便了。上床兼失身(囡囡话: "上的我床。喝的我汤,就我的人哪")。冇中出吧。。。

嘻嘻 ... 揭私隱

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-21 15:46 發表

话时话。。师傅都仲未讲二虎D野比我地知。。。。

所謂二虎當然係雌老虎才夠經典

也是KMY 見過 Timway 十分經典的大戰

老虎回老家佢就好得閑上黎吹水

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-2-21 18:48 發表

唔通師傅感同身受??!!..............

那可跟海哥比較?

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-2-21 19:14 發表

Are you talking to me? h:" />

小心阿嫂突然回來查崗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。