推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Half of office sick leave tomorrow ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-16 19:37 發表

I believe it has good potential

Race 2 - (4) P dividend 15.5 only, I bet  2x1 Race 1.   
BINGO

Interested to see how 漸信良駒 perform in this Happy Valley.
1,200 lbs weight horse ....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-16 12:43 發表
訓醒唔見左錢

今晚贏番先:

Race 1 - (7) 龍船快
Race 2 - (4) 康駿
Race 3 - (9) 中華寶寶
Race 4 - (4) 萬事綵
Race 5 - (11) 清新空氣
Race 6 - (10) 可愛人生
Race 7 - (6) 活力奔騰
Race 8 - (4 ...
7 UP last Wednesday, hope 8 Up tonight

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-16 20:05 發表

7 UP last Wednesday, hope 8 Up tonight
8 UP tonight

Really good luck tonight, keep going
Hamburg (-1) x Barcelona W

引用:
原帖由 leowww 於 2011-2-16 23:41 發表

師傅今晚大丰收
siu siu la

今晚會投注巴黎聖日耳門 x 里爾 2x3 混合 W x (-1)

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-2-17 23:15 發表

今日有賠率....見你往績不會給人過三關....跟些少
尋晚你無來邊食邊賭就走寶咯 ...
尋晚收足八場 ... 場場收

今日亂局,邪多於正,大熱險象環生,能中5場應已可保本有利.

My favour:

Race 1 - (1) 覓得寶
Race 2 - (3) 星運俊爵
Race 3 - (4) 風雲武士
Race 4 - (6) 飛騰
Race 5 - (14) 黃金
Race 6 - (13) 多多寶馬
Race 7 - (3) 飛快威
Race 8 - (5) 齊歡唱
Race 9 - (2) 軍事攻略
Race 10 - (2) 沙貝利

韋達可以取得告大力的馬來騎兼僅贏紀仁安
他騎功不是一流但其他方面真係做得好好

所謂十連冠純粹揾笨七
上季最後一日賽事底出國寶可見他們並不在乎什麼冠軍

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-20 12:39 發表

My favour:

Race 6 - (13) 多多 ...
中1W先

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-20 12:39 發表

My favour:

Race 6 - (13) 多多 ...
係時候冷門出擊啦 ... 除飛騰外還有童夢

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-2-20 14:16 發表
俊威威~~~~~~飛梗凈...買得過
如果入到三甲我切 ...
呢隻馬唔轉廄唔使買
賀廄好弱
上輪輸俾飛騰係完全冇得跑

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-2-20 14:25 發表

飛騰馬練都正頭正路慮騎

童夢好勉強都要唔到

點解唔飲水
何良古惑馬房 1,200 上 1,600 至搏
如果有少少 record, 肯定熱門
我捕佢好耐

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-2-20 14:33 發表
童夢 俊威威Q
呢條Q 火機有我冇
開條牌仔Q

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-2-20 14:45 發表

我重多左條野添
黃金秒蹄識跑泥就贏梗

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-2-20 14:25 發表

飛騰馬練都正頭正路慮騎

童夢好勉強都要唔到

點解唔飲水
蘇銘倫入Q果次打到隻畜生有陰影,隻馬一打就停

我去飲下午茶先,多多寶馬

相關搜索目錄:

今日係要捉冷既
捉左兩隻,今日贏啦
呢場係"齊歡唱" ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-20 16:33 發表
今日係要捉冷既
捉左兩隻,今日贏啦
上次大鼻捉多過騎

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-20 16:33 發表
今日係要捉冷既
捉左兩隻,今日贏啦
呢劑杰

已經唔記得摩廐在一級賽單將W係幾時了
方仔4隻、苗東各2
天久最少賺12分
但1,800 是否太長?
如果大家鬥爆一段,出一隻和出四隻無分別
呢場仍是"軍事攻略" 脚要 '一言為定'.

引用:
原帖由 leowww 於 2011-2-20 17:00 發表

只怕亞白生又塞车  , 一言為定應該此較四平八穩
睇下 ...

我就要 (2) 難得有3倍

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。