推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

紅山茶跌磅跌到唔操得,注意弱勢社群,精奇換人B1

相關搜索目錄:

至呢場重係打和,要諗計

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-11-13 16:53 發表

2-5 打鞭定輸贏
睇勁力就知道今日柏寶冇力,重喜冷惡熱

精奇WP - 1,5,7,14

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-11-13 17:17 發表
紅山茶     
原來跌磅冇事

相關搜索目錄:

Last race 奇葩 (弱勢社群日), 冷腳: 按一按

替身贏

阿蘇兩P

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-11-13 17:54 發表
T有近4千

係買一哥唔係度

彎前已係甘郁手

遲撻趕到

跟前無後

只中單T 6百幾,弱家出手便家家都有份,這乃經驗之談,同夜馬有葉W便有文W一樣。

引用:
原帖由 hkcloud 於 2011-11-16 01:25 發表
2011.11.16:
五場 1.勝利就手
此駒於上季763場次,三班1600以99倍爆大冷跑第3,它當時以末段22.65加速從12位後上,加速力甚勁,該仗除頭馬 勝利之星 外;末段能以23秒內加速馬就衹有5馬 勁飛揚 及6馬 精嘜 ,兩馬於 ...
我覺得呢隻馬好大步,沙田才合

今晚喜歡4隻 x 1P : 金財子,友瑩果、吉利、安穩 ,Obviously 係中意個檔,六七場孖T

May think about W bet, right ?

引用:
原帖由 leowww 於 2011-11-16 20:26 發表

oh!!!搞錯咗
P 38 ....very good 4x1

RAce 7 - (4) 魔法幻影臨場無滴汗有機會啦 ,冷腳(10) 滿彩

引用:
原帖由 on9sun 於 2011-11-17 00:17 發表
輸到仆左係到=.=~~````

參考我地貼士咪唔使輸 lor ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-20 16:01 發表
RAce 7 - (4) 魔法幻影臨場無滴汗有機會啦 ,冷腳(10) 滿彩
釘左大熱條T 至得六叉幾真離譜

Race 8 - (9) 金獅威將

呢D咪自取其辱,配韋達 Easy Win 重要換人?抵佢PK.

Last race 爬冷要皇龍   Odd 22.

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-11-20 17:35 發表

我的窩河六環選擇

哎 ... 過P就好

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-11-20 17:58 發表
飛飛得番19蚊

搭戰駒Q得15倍

唔見左好多

係lu ... 隻1又唔生性,條T好分好多

我女朋友話落7-13飛時係30倍,唔見一半

今日臨場隻清風送爽好靚,下次跟番

Good evening, 今晚都係爆 ...

重心係姚

Race 1 睇晒馬隻隻奇形怪狀,靚龍 Fit 又搞個12檔,(3)大鼻 Place 2.1 玩玩

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-11-23 19:18 發表

4w
熱下身

469823-11-2011
19:06
跑馬地
星期三
獨贏1 場    3 好笑容

469923-11-2011
19:06
跑馬地
星期三
位置1 場    3 好笑容

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。