推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 哈哈笑之逐個嘴

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 10:12 發表
是晚4狼強攻哈哈笑,靓靓媽咪又特批比我帶咗支Glenmorangie上房,甘就玩盡佢啦!!!!!

食飯媽咪帶咗个囡囡落尼..好熟面口,原來就上次坐過我..甘都唔記得...真係...

上房 ...

哈 ... 咁正

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 11:05 發表

2舊水叫條囡攬一晚..又有得嘴..抵到爛!!!

嘴完唔搞好辛苦

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 21:51 發表

嘴完八个...飽到上心口.....

係咪好似肥七咁嘴?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-23 12:38 發表

师傅无你甘随便既。。。系又咀吴系又咀。。。

海哥真係正義既朋友

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-23 13:45 發表

唐英年身边都有很多正義既朋友,就是他们害死这个官仔!

為佢好 .... 做了CE 點溝女 ?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-24 20:13 發表

乜甘大整古啊!!!!

柴爺呢招係餓虎擒羊

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-26 11:34 發表

知道笑绵羊不是表面的纯良我都不用再提她们担心啦。。。

哈哈笑都有狐狸奶賣

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-26 12:42 發表

啊。。师傅都好留意播。。有无揸下呀。。。 。。

連肉連皮連骨都吞左

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-26 13:45 發表

师傅条囡话如果他上囡囡家才给他卜!

唔係卦?老作 個地圖呢 ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-27 15:45 發表

你少担心喇!我的武汉蜀道难虽然来了10天,但星期日已经是师姐了!带新人回宿舍了!

大把新囡到

係喔,我果個都話要帶姐妹給我

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-27 23:53 發表

都無人帶姐妹俾我....我d緣係零舍差d.......

上個遇見到海哥和小小嫂和嫂家姐一家人晚飯多溫馨

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-28 12:58 發表

可能她疼惜你。她是金鱼,所以找个木鱼给你卜。然後和你神交!

話之乜魚,肚餓便吃了

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-28 23:11 發表

怪不知甘多人食.."死魚"

視乎情況,死魚也是上菜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。