推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-4 23:10 發表

如果隻愛睦善生性入Q收過皮啦 今年可以唔使跑山封利是h:" /> h:" /> h:" />

呢D斷左 ... 唔好望 lor ... = 漸信良駒 ...

今日大鼻手握重兵,騎師王 4.25 ,先來一注

未跑已跌飛,得番 3.85

如果頭場(2)W左,可能唔夠2倍

尋晚聽陳祖澤唱大戲

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-8 13:55 發表
今曰三T有多寶 亂点鴛鴦買條飛博大霧 , 貼埋出嚟睇吓可以中幾多隻

08-01-2012
13:49沙田
星期日三T4 場    5 偉感 拖 1 過關勇將 +
           10 大衛金剛 + 1 ...
枕住贏?

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-1-8 14:00 發表
喜綵為何配CHERRY

無大師傅可換

希望大鼻生生性性整口孖,呢場係 1-2-3-5

如果(3) 不是淪落在呢處而在告東尼馬房我諗已在2班了,有12倍,去唔去?

何壽南嫁女,告仔賀禮

如果謠傳牧師和大摩不和是真的,呢場大熱熱倒會益沈生嗎?

我就大注(3)好香港 WP,潘頓在小橋流水後騎沈生馬幾時都要100% 鴿住

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-8 15:32 發表

R6 ) 我買 1 , 3 單棍

哦,我覺得場係洋人天下

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-1-8 15:34 發表

我博了 Rock&Roll 餐

好係只服鬼佬

果然係將帥不和 ,益了兩個友好馬房:沈 & 蔡

潘頓W唔到就到大鼻,Race 7 : 我賭 5+6

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-1-8 15:44 發表
參照上場末段及有飛指數

紀利威威上場真係機遇之作

留番盃賽發威

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-8 15:44 發表

臨場買番条保本飛   , 呢排成曰做義工
08-01-2012
15:35沙田
星期日連贏位置Q6 場    1 大旋風 + 3 好香港
08-01-2012
15:37沙田
星期日連贏位置Q6 場    3 好香港 拖 1 大旋風 +
        ...

吳嘉晉肯早燒尊勝那我中W

Race 8 會爆大鑊

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-1-8 16:03 發表

直路

3 隻UFO

唔會瓜
先收大鼻齋W無補P 好肥 .... 希望大鼻生性我正話8倍再補騎師王

再同駝老弟解故

勝利攻略個馬主叫雷霆,次次贏馬都係麥嘉代拉,專爆大鑊,呢場總共有10隻前快,如果搶斷隻大冷(3)就有機會啦,因為(3)係1,600 - 2,000 馬,希望跑打吡,和馬后瑰麗灘曾鬥足一條直路,只要有步速,5成馬夠贏了

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-8 16:29 發表

真係冇諗過呢兩隻 買咗半冷父子兵 , 仲要諗埋呢兩隻

呢兩場係冷門,WP呢場我揀紅運福星 拖大鼻、牧師和兼顧冷腳

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-1-8 16:32 發表

馬會公佈 : 心律不正

May be 係 心術不正

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-8 16:29 發表

真係冇諗過呢兩隻 買咗半冷父子兵 , 仲要諗埋呢兩隻
父子兵 +43 lbs

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-1-8 16:42 發表

經師傅品題

開跑得9倍

呢個馬主既馬有飛便 Game over 啦

Race 9 係我全日連 Place 都揀唔到既

唔明(1) 減分點解要用大鼻,華美之星配華將不值大熱,自由萬歲加分多又 -16 lbs, 進勝卻加磅,可能要揀白德民了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。