推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

好事成雙

23-01-2012
03:18

過關
讓球主客和
2X1

星期日 36 賓菲加 ()
基維辛迪 ()
[-1] @ 1.40
星期日 37 皇家馬德里 ()
畢爾包 ()
[-1] @ 1.54
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

初七賽事

Race 1 - (1) & (2) 臨場行圈唔對辦,揀(4)添多福 P odd 2.3

嘻嘻,重有6倍W 添

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 13:10 發表

恭喜師傅一開波就收生日礼物

同賀

Race 2  鐘意(9) 聖氣凌雲 99 倍,好耐無投注99倍馬了

果然爆99倍,哈哈 ...

Race 3 - 行圈(2)閃爍武士應該係一班馬,七八成馬夠入Q吧

我諗大摩和白德民都係以和為貴啦

29-01-2012
13:51

沙田
星期日
連贏位置Q
3     2 閃爍武士
3 名舵主 +
享耆趣 + 7 最著數
29-01-2012

沙田
星期日
單T
3     2 閃爍武士 + 3 名舵主 +
享耆趣 + 7 最著數
29-01-2012

沙田
星期日
獨贏
29-01-2012

沙田
星期日
位置

都係將帥不和,應該W 既,走晒光

我就無所謂,我中單T 和P 都夠,條2+3Q 本來就好奀

不過,John Size 谷馬谷得好,名舵主都3W

白德民騎得好論盡

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 14:13 發表

冇買四連環

29-01-2012
13:59沙田
星期日連贏位置Q3 場    2 閃爍武士 拖 3 名舵主 +
           7 最著數 + 9 威猛
29-01-2012
13:59沙田
星期日位置3 場    2 閃爍武士
好,今日睇下邊個中得多

初三我中左8W10P

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 14:29 發表
R4) 開波先要 7 好球

(7) 臨場好Fit, 但最後我揀左(10) 京城三寶,雖然我甚厭惡呢個馬房
似乎 (10) 的分數比 (7)更高,腳拖 (7) & (8)

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 14:50 發表
果然係好球

嘻嘻, 有馬拍你就醒好多 wow ...

你有12分

Race 6 - (5) 奪金 WP - QT 拖(4) (8)

嘻嘻,我有12分,你有4分

我以前好鐘意銀影激光,今日見佢5成馬都無,毛都乾既,就爆

呢場重P 得手 1.6  

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 15:14 發表
1 : 1 打和

真奇寶有P,係你重贏4分

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 15:35 發表
R6 ) 7 神奇飛龍 W/P  Q/PQ 拖 13 乘奔御風

Race 6 - (2) 好香港 WP

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 15:35 發表
R6 ) 7 神奇飛龍 W/P  Q/PQ 拖 13 乘奔御風

上次神奇飛龍連信賴都過唔到 wow ....

同你比賽我估好香港

落注我投注了乘奔御風,因為好香港無投注價值

希望你也是如此

29-01-2012
14:59

沙田
星期日
獨贏
5     5 奪金
29-01-2012
14:59

沙田
星期日
位置
5     5 奪金
29-01-2012
15:32

沙田
星期日
連贏位置Q
6     2 好香港 + 13 乘奔御風
29-01-2012

沙田
星期日
獨贏及位置
6     13 乘奔御風
29-01-2012

沙田
星期日
位置
6    13 乘奔御風

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 16:05 發表
R7) 12 進攻足球
Race 7 - (8) 高分貝

QPQ 傲男

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 15:57 發表

我應該細細哋補番多小乘奔御風W/P h:" /> h:" />

係喔, 但大把機會

喜冷惡熱,應該投注傲男,有3倍W, 現在很後悔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Race 8 - (1) 雄心威龍 WP 拖 (2) & (4) (5)軍事攻略

呢場唔敢玩野啦

只係想唔到條T咁好分有 397  

引用:
原帖由 leowww 於 2012-1-29 17:02 發表
R9) 7 驌龍
P.S. 伸報利益 , 真金白銀買 3 , 7 , 13

Race 9 - (11) 你知我贏,拖3,7,8

Last race (4) 金獅名將 WP 單Q 拖 (13) 帝豪駿駒

今日賽果暴冷暴熱

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。