推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

女女都系呃人的吗?

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-5 16:05 發表
系POST看到的都是D師兄講D女靠吾住。。要提防吾好比女呃呀甘。我就想講D女也是有感情。。也會有真心喜歡客人的。。只是好多時我地玩得太小心。。處處提防著女女。。一開始就拒絕了女女而已。。。如果我地肯放開心情。 ...
既然相愛,不如結婚 lor ... 組織個幸福家庭

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-5 22:13 發表
大海哥...我都同意你講法......

你都知道....我今年收果幾個SP....
都唔同我提錢...我又似你甘...可以成日上大陸搵佢地....

而家QT果個轉左去沙井賣傢俬.....有少少吊腳..我都唔知好唔好再搵佢.....
另外細個 ...
唉 ... 何止唔要錢 ...

我果個重痴情 tim

話我做野太辛苦 lor, 佢話出黎做雞養我 wor...

個個人感覺唔同,有D受不了,會有情緒病
七年係好長既時間

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-12 12:25 發表
My no. 2 is 14 years la !
如果有日分手,你受得了嗎?

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-12 19:36 發表
心會有難受,但理智知道一定要清醒!
Kmy 還是喜歡 "無名份的浪漫" and "不用負責的愛情"

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-1-13 11:25 發表

咪即係"補補清"
Sex & the City 都有話 "No Sting no tie"

引用:
原帖由 jjchan218 於 2010-1-13 21:28 發表

師兄,以上非常精句!
是各弟兄追求的境界
呢兩句唔係精句,係歌詞 ...

知到出處嗎 ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-14 08:45 發表
1st sentence is from "Leon Lai".
http://www.youtube.com/watch?v=D5ULskdvpzo&feature=related

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-2-25 12:27 發表

是啊, 喜歡被人愛, 被人關心的感覺, 你想怎樣和她做愛都行, 她以你為中心, 遷就你, 讓你在溫馨中融化.........,
我反而覺得咁會好悶

"自到她嫁人, 還有那份迷人微笑在....."

個問題係:捨得嗎?心不痛嗎?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-2-25 23:23 發表

捨不的, 心痛-夜深人靜...更歷歷在目......,  刻骨銘心的愛, 蕩气回腸的情,
很心痛, 但值的! 人一世, 沒白活!
因為 Kmy 唔抵得呢種痛、所以只能逍灑

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。